Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Resol un misteri fantasmagòric a PC i consoles amb Hauntii

Firestoke Games i Moonloop Games han anunciat la seva col·laboració per llançar el joc d’aventura independent, Hauntii, per a PC i consoles el 2024. L’anunci es va fer durant la presentació «Day of the Devs», on es va mostrar un avenç del joc amb una jugabilitat més extensa.

Hauntii ofereix una mecànica de possessió que permet als jugadors prendre el control de l’entorn i dels seus habitants, utilitzant les seves habilitats especials per superar reptes i enemics. El joc presenta un món artesanal i un misteri fantasmagòric que explora el passat del protagonista. L’estil artístic i la banda sonora de Hauntii busquen crear una experiència estètica acollidora, misteriosa i melancòlica. Ambientat en el regne de l’Eternitat, els jugadors s’embarquen en un viatge per desxifrar els secrets dels enigmàtics Eternians i la seva torre central.

Paul Farley, CEO de Firestoke Games, ha expressat emoció per la col·laboració, elogiant la connexió emocional de Hauntii, mentre que Leo Dasso, fundador de Moonloop Games, ha destacat la naturalesa significativa del projecte.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.