Nintendo Núvol Ordinador PlayStation Xbox

Arriba Dordogne, el primer videojoc en occità

Submergeix-te en el meravellós món de Dordogne, una aventura narrativa única que acaba de ser llançada a Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch i PC. Desenvolupat per Un Je Ne Sais Quoi, i publicat per Focus Entertainment, Dordogne porta els jugadors en un viatge vibrant a través dels paisatges impressionants del sud de França, despertant els seus sentits i evocant records càlids.

A Dordogne, els jugadors assumeixen el paper de la Mimi. Explorant records preciosos de la seva infància i els moments compartits amb la seva difunta àvia. A mesura que el passat es troba amb el present, els jugadors s’enfronten a les seves eleccions d’adults amb els records afectuosos de la infància per descobrir secrets familiars perduts. Els entorns sumptuosos de Dordogne, pintats a mà amb aquarel·les, donen vida als paisatges. Capturant les vistes, els sons i els aromes de mil colors d’estiu.

Al llarg de l’aventura, els jugadors recullen fotos, sons i aromes per crear un diari únic que serveix com a record del passat familiar de la Mimi. A més de tota una reflexió nostàlgica i commovedora del seu viatge. L’experiència narrativa emocionant de Dordogne s’enriqueix encara més amb la seva disponibilitat en occità. Així doncs, posant en relleu la seva connexió amb la regió i la seva cultura.

Característiques clau de Dordogne:

  • Explorar els paisatges impressionants de Dordogne amb aquarel·les pintades a mà.
  • Embarcar-se en una experiència narrativa única i commovedora.
  • Despertar els sentits mentre explores records d’infància.
  • Recollir fotos, sons i aromes per crear el teu diari, únic per a la teva aventura.

Dordogne ja està disponible a Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One i PC. Addicionalment, el joc també es troba disponible a Game Pass, tant per PC, consola, com el núvol.

Finalment, no perdis l’oportunitat d’experimentar aquest viatge commovedor i visualment captivador, completament disponible en occità.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content