Nintendo Núvol Ordinador PlayStation Xbox

Arriba Dordogne, el primer videojoc en occità

Submergeix-te en el meravellós món de Dordogne, una aventura narrativa única que acaba de ser llançada a Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch i PC. Desenvolupat per Un Je Ne Sais Quoi, i publicat per Focus Entertainment, Dordogne porta els jugadors en un viatge vibrant a través dels paisatges impressionants del sud de França, despertant els seus sentits i evocant records càlids.

A Dordogne, els jugadors assumeixen el paper de la Mimi. Explorant records preciosos de la seva infància i els moments compartits amb la seva difunta àvia. A mesura que el passat es troba amb el present, els jugadors s’enfronten a les seves eleccions d’adults amb els records afectuosos de la infància per descobrir secrets familiars perduts. Els entorns sumptuosos de Dordogne, pintats a mà amb aquarel·les, donen vida als paisatges. Capturant les vistes, els sons i els aromes de mil colors d’estiu.

Al llarg de l’aventura, els jugadors recullen fotos, sons i aromes per crear un diari únic que serveix com a record del passat familiar de la Mimi. A més de tota una reflexió nostàlgica i commovedora del seu viatge. L’experiència narrativa emocionant de Dordogne s’enriqueix encara més amb la seva disponibilitat en occità. Així doncs, posant en relleu la seva connexió amb la regió i la seva cultura.

Característiques clau de Dordogne:

  • Explorar els paisatges impressionants de Dordogne amb aquarel·les pintades a mà.
  • Embarcar-se en una experiència narrativa única i commovedora.
  • Despertar els sentits mentre explores records d’infància.
  • Recollir fotos, sons i aromes per crear el teu diari, únic per a la teva aventura.

Dordogne ja està disponible a Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One i PC. Addicionalment, el joc també es troba disponible a Game Pass, tant per PC, consola, com el núvol.

Finalment, no perdis l’oportunitat d’experimentar aquest viatge commovedor i visualment captivador, completament disponible en occità.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.