Ordinador PlayStation Xbox

Gord es llançarà a PC i consoles el 8 d’agost

Team17 Digital i Covenant.dev han anunciat el llançament del joc d’estratègia de fantasia fosca Gord a Steam, PlayStation 5 i Xbox Series X|S el 8 d’agost.

Els entusiastes de l’aventura i l’estratègia ja poden reservar el joc a totes les plataformes. Aquells que facin reserves de l’edició física per a consoles i reserves digitals a Steam rebran contingut addicional, com un escenari extra anomenat «Hold Your Ground» per al mode d’escenaris personalitzats, una banda sonora digital i un llibre d’il·lustracions digital.

Gord ofereix una aventura de fantasia fosca per a adults, on els jugadors lideraran els habitants de la Tribu de l’Alba en un món amb un detallat rerefons. Hauran de construir i lluitar per convertir el seu assentament en una fortalesa, protegint els seus ciutadans de tribus invasores, monstres i poders misteriosos en els boscos propers. El joc també presenta un sistema original de salut mental, on factors com malalties, fam i pèrdua de ser estimats tindran un impacte devastador en la vida i el benestar dels habitants.

Les missions personalitzades portaran els jugadors a enfrontar-se a criatures llegendàries, desxifrar secrets ancestrals i superar amenaces mortals. A més, podran llançar encanteris poderosos en el combat per inclinar la balança a favor seu. El joc també inclou un mode d’Escenaris personalitzats amb nivells generats de forma procedimental, que permetrà als jugadors enfrontar-se a una varietat infinita de reptes personalitzant diferents aspectes del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content