Ordinador PlayStation Xbox

Gord es llançarà a PC i consoles el 8 d’agost

Team17 Digital i Covenant.dev han anunciat el llançament del joc d’estratègia de fantasia fosca Gord a Steam, PlayStation 5 i Xbox Series X|S el 8 d’agost.

Els entusiastes de l’aventura i l’estratègia ja poden reservar el joc a totes les plataformes. Aquells que facin reserves de l’edició física per a consoles i reserves digitals a Steam rebran contingut addicional, com un escenari extra anomenat «Hold Your Ground» per al mode d’escenaris personalitzats, una banda sonora digital i un llibre d’il·lustracions digital.

Gord ofereix una aventura de fantasia fosca per a adults, on els jugadors lideraran els habitants de la Tribu de l’Alba en un món amb un detallat rerefons. Hauran de construir i lluitar per convertir el seu assentament en una fortalesa, protegint els seus ciutadans de tribus invasores, monstres i poders misteriosos en els boscos propers. El joc també presenta un sistema original de salut mental, on factors com malalties, fam i pèrdua de ser estimats tindran un impacte devastador en la vida i el benestar dels habitants.

Les missions personalitzades portaran els jugadors a enfrontar-se a criatures llegendàries, desxifrar secrets ancestrals i superar amenaces mortals. A més, podran llançar encanteris poderosos en el combat per inclinar la balança a favor seu. El joc també inclou un mode d’Escenaris personalitzats amb nivells generats de forma procedimental, que permetrà als jugadors enfrontar-se a una varietat infinita de reptes personalitzant diferents aspectes del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.