Núvol Ordinador Xbox

Xbox anuncia 10 jocs independents que arribaran a Game Pass

ID@Xbox, el programa indie de Xbox, ha anunciat 10 nous jocs que arribaran a Game Pass en el moment del seu llançament. Els jocs es van revelar durant l’esdeveniment Xbox Games Showcase Extended. Aquí tens un resum de cada joc:

Techtonica

Aquest joc combina el gènere d’automatització de fàbriques amb una perspectiva en primera persona ambientada en coves alienígenes. Els jugadors exploraran les coves, crearan equipament de producció i descobriran els secrets d’una fàbrica abandonada.

Little Kitty, Big City

En aquest joc de resolució d’enginys narratiu, els jugadors guien un gat a través de missions i interactuen amb el món de manera juganera. El joc ofereix una experiència autodirigida i celebra la naturalesa imprevisible dels gats.

Another Crab’s Treasure

Un joc d’acció i rol desafiador i adorable, Another Crab’s Treasure presenta un protagonista cranc al qual li han robat la closca. Els jugadors poden agafar escombraries marines descartades per fer-ne servir com a closques temporals, cadascuna amb les seves pròpies habilitats i barra de salut.

A més d’aquests tres jocs, el muntatge va mostrar set títols més d’ID@Xbox que arribaran pròximament:

Galacticare

Converteix-te en el director de Galacticare i construeix i gestiona hospitals per mantenir els pacients vius el màxim de temps possible, per guanyar diners i perquè és el correcte.

The Wandering Village

Un joc de simulació de construcció de ciutats a l’esquena d’una criatura gegant, on els jugadors han de formar una relació simbiòtica i sobreviure en un món postapocalíptic contaminat per plantes tòxiques.

The Bookwalker

Juga com a Etienne Quist, un escriptor convertit en lladre amb la capacitat d’endinsar-se en llibres, robant objectes llegendaris com el martell de Thor i Excalibur per recuperar la teva capacitat d’escriure.

Harold Halibut

Aquest joc narratiu fet a mà explora l’amistat i la vida en una nau espacial de dimensions ciutat submergida en un oceà alienígena. Acompanya Harold en la seva recerca del vertader significat de «llar».

Neon White

Un FPS d’una sola jugadora orientat a la velocitat, on els jugadors poden sacrificar armes per realitzar moviments de parkour sobrehumans. Competeix amb altres assassins de dimonis per tenir l’oportunitat de viure permanentment al Cel.

Mineko’s Night Market

Un joc d’aventures de simulació social impulsat per la narrativa que celebra la cultura japonesa i ofereix l’oportunitat de crear objectes estrafolaris, menjar deliciosos snacks i, en definitiva, gaudir de tots els gats.

Sea of Stars

Un RPG de torns inspirat en clàssics, on els jugadors controlen dos Nens del Solstici que utilitzen la Màgia de l’Eclipsi, l’única força capaç de lluitar contra les criatures monstruoses de l’alquimista maligne conegut com El Creador de Carn.


Es publicarà més informació sobre aquests jocs en el futur.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.