Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Anunciat LISA: Definitive Edition per a PC i consoles

En un anunci que ha agafat la comunitat per sorpresa, Serenity Forge i Dingaling Productions han revelat la tan esperada Edició Definitiva de LISA: The Painful, amb llançament previst per a Nintendo Switch, PC, Xbox i PlayStation. Aquesta versió actualitzada del peculiar joc de rol promet immergir els jugadors en un món postapocalíptic com mai, oferint una experiència de joc única i moralment desafiadora.

LISA: Definitive Edition porta els jugadors en un viatge pel món desolat d’Olathe, on la foscor i la decadència moral imperen. Sota la seva aparença encantadora i humorística s’amaga un conte profundament inquietant que obliga els jugadors a prendre decisions amb conseqüències permanents, deixant un impacte durador en el desenvolupament del joc. Sobreviure en aquest món despietat exigeix sacrificis, sigui suportant dolor, perdent membres o sotmetent-se a tortures inhumanes.

L’edició definitiva enalteix el joc original amb una sèrie de noves funcionalitats i malsons per explorar. Millorada amb gràfics en alta definició, els jugadors poden esperar una aventura visualment impressionant. A més, la inclusió de converses al voltant del foc amb els membres del grup permet una interacció més profunda entre els personatges i una millor narrativa. El sistema de batalla ha estat actualitzat per proporcionar una experiència de combat refinada i captivadora. Les noves superposicions d’art milloren la immersió, mentre que un reproductor de música permet als jugadors gaudir de les seves cançons preferides del joc.

LISA: The Joyful també anunciat

A banda, també s’ha anunciat el llançament de l’edició definitiva de LISA: The Joyful. En aquesta èpica conclusió de la sèrie, jugaràs com una noia nascuda en el món postapocalíptic d’Olathe després d’un esdeveniment misteriós, que va deixar Olathe només amb homes i aparentment sense dones… excepte ella, és clar. Porta màscares per mantenir en secret la veritat de la teva identitat, emprèn missions per castigar tots aquells que t’han fet mal, aprèn més sobre els estranys orígens d’Olathe i coneix-te millor a tu mateixa mentre prens una sèrie de decisions difícils que afectaran el joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.