Ordinador Xbox

Dungeons of Hinterberg anunciat per a PC i Xbox

Curve Games i Microbird han anunciat conjuntament el llançament de Dungeons of Hinterberg, un emocionant joc per a un sol jugador que combina l’acció d’un RPG amb elements de simulació social. Ambientat en els pintorescs Alps austríacs, el joc estarà disponible a les plataformes de Steam i Xbox el 2024.

Dungeons of Hinterberg ofereix als jugadors una barreja única de jugabilitat d’acció RPG de tall i ganivet i interaccions socials. En el joc, els jugadors es dedicaran a lluitar contra criatures mítiques de llegendes alpines, explorar calabossos intrincats i tindran l’oportunitat de forjar amistats significatives.

Detalls sobre Dungeons of Hinterberg

El poble de Hinterberg, situat en els Alps austríacs, serveix com a teló de fons per a aquesta experiència de joc immersiva. Conegut per la seva impressionant bellesa natural, l’aire fresc de muntanya i els calabossos encantadors plens de monstres mítics, Hinterberg atreu aventurers de tot el món que desitgen embarcar-se en el Desafiament del Calabós, descobrir botins èpics i relaxar-se al bar. Des de resoldre trencaclosques fins a abatre formidables caps, els jugadors tindran l’oportunitat de posar a prova les seves habilitats abans de gaudir d’un àpat de Schnitzel amb els habitants locals i altres assassins de tot el món. A mesura que els jugadors establiran relacions profundes dins del joc, podran desbloquejar habilitats especials i adquirir objectes essencials que els ajudaran en les seves perilloses expedicions pels calabossos.

Regina Reisinger, cofundadora de Microbird, ha expressat el seu entusiasme pel joc, afirmant: “Amb Hinterberg, el nostre objectiu és crear un lloc realment especial per explorar: des de l’art estilitzat fins a l’ambient alpí modern i fantàstic, Dungeons of Hinterberg et situa en unes vacances úniques plenes de matança de monstres i trencaclosques”.

Les característiques clau de Dungeons of Hinterberg inclouen 25 calabossos meticulosament elaborats, cadascun amb un enfocament diferent en combat, trencaclosques o lluites contra caps desafiants. Els jugadors poden esperar trobar-se amb més de 20 tipus d’enemics distintius, diversos caps poderosos i quatre localitzacions visuals diverses al món, cadascuna amb entre 5 i 7 calabossos. A més, el joc oferirà als jugadors l’oportunitat d’interactuar amb més de 20 personatges únics a Hinterberg, construint relacions que poden proporcionar-los habilitats especials i objectes valuosos crucials per a la navegació pels calabossos perillosos.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content