Ordinador Xbox

Dungeons of Hinterberg anunciat per a PC i Xbox

Curve Games i Microbird han anunciat conjuntament el llançament de Dungeons of Hinterberg, un emocionant joc per a un sol jugador que combina l’acció d’un RPG amb elements de simulació social. Ambientat en els pintorescs Alps austríacs, el joc estarà disponible a les plataformes de Steam i Xbox el 2024.

Dungeons of Hinterberg ofereix als jugadors una barreja única de jugabilitat d’acció RPG de tall i ganivet i interaccions socials. En el joc, els jugadors es dedicaran a lluitar contra criatures mítiques de llegendes alpines, explorar calabossos intrincats i tindran l’oportunitat de forjar amistats significatives.

Detalls sobre Dungeons of Hinterberg

El poble de Hinterberg, situat en els Alps austríacs, serveix com a teló de fons per a aquesta experiència de joc immersiva. Conegut per la seva impressionant bellesa natural, l’aire fresc de muntanya i els calabossos encantadors plens de monstres mítics, Hinterberg atreu aventurers de tot el món que desitgen embarcar-se en el Desafiament del Calabós, descobrir botins èpics i relaxar-se al bar. Des de resoldre trencaclosques fins a abatre formidables caps, els jugadors tindran l’oportunitat de posar a prova les seves habilitats abans de gaudir d’un àpat de Schnitzel amb els habitants locals i altres assassins de tot el món. A mesura que els jugadors establiran relacions profundes dins del joc, podran desbloquejar habilitats especials i adquirir objectes essencials que els ajudaran en les seves perilloses expedicions pels calabossos.

Regina Reisinger, cofundadora de Microbird, ha expressat el seu entusiasme pel joc, afirmant: “Amb Hinterberg, el nostre objectiu és crear un lloc realment especial per explorar: des de l’art estilitzat fins a l’ambient alpí modern i fantàstic, Dungeons of Hinterberg et situa en unes vacances úniques plenes de matança de monstres i trencaclosques”.

Les característiques clau de Dungeons of Hinterberg inclouen 25 calabossos meticulosament elaborats, cadascun amb un enfocament diferent en combat, trencaclosques o lluites contra caps desafiants. Els jugadors poden esperar trobar-se amb més de 20 tipus d’enemics distintius, diversos caps poderosos i quatre localitzacions visuals diverses al món, cadascuna amb entre 5 i 7 calabossos. A més, el joc oferirà als jugadors l’oportunitat d’interactuar amb més de 20 personatges únics a Hinterberg, construint relacions que poden proporcionar-los habilitats especials i objectes valuosos crucials per a la navegació pels calabossos perillosos.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.