Mòbil Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Paper Trail anuncia una nova demo

Newfangled Games ha presentat una demo ampliada per al seu joc d’aventura i trencaclosques amb plegats de paper, Paper Trail.

La demo ofereix als jugadors l’oportunitat d’explorar quatre mons nous, interactuar amb personatges nous i experimentar el joc en 13 idiomes diferents. La demo està disponible actualment per a jugar-hi, amb suport per a Steam Deck pròximament. A més, Paper Trail ha estat present en la secció «Ones to Play» de l’últim Future Games Show. Henry Hoffman, fundador de Newfangled Games, ha expressat l’emoció pel llançament de la demo i l’oportunitat que tenen els jugadors d’immersos en aquest joc meticulosament creat.

Paper Trail està programat per llançar-se l’agost de 2023 en diverses plataformes, incloent-hi PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One, Series X│S, Nintendo Switch i l’aplicació mòbil de Netflix.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Mòbil

Niffelheim, ara disponible a Google Play Pass

Niffelheim, el joc de rol de supervivència desenvolupat per Ellada Games, ja està disponible a Google Play Pass. Els jugadors
Skip to content