Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Orbit Studio i Play on Worlds presenten Ebenezer and The Invisible World

En un anunci fet durant el PC Gaming Show, Orbit Studio i Play on Worlds han presentat el seu proper títol, Ebenezer and The Invisible World. Aquest joc Metroidvania dibuixat a mà ofereix una reimaginació de l’estimat conte de Charles Dickens, «Un Conte de Nadal», i promet portar una mica d’alegria nadalenca avançada aquest any a diverses plataformes.

Els jugadors podran gaudir d’un viatge encantador al costat d’Ebenezer Scrooge mentre descobreix un món ocult de fantasmes a l’època victoriana de Londres. Després d’haver experimentat una transformació del cor, Ebenezer es troba confiat en una tasca misteriosa després de rebre un advertiment seriós d’un fantasma rebel. La seva missió: enfrontar-se a la malèfica família Malthus, un grup d’industrialistes manipulats per un Esperit Fosc que busquen apoderar-se del poder i minar la classe mitjana.

A mesura que els jugadors avancin en el joc, trobaran esperits amables, descobriran històries perdudes i es lluitaran contra enemics espectrals. Aquests encontres els permetran desbloquejar noves habilitats, armes i objectes de valor, revelant finalment els secrets amagats en els racons més foscos de la ciutat.

Ebenezer and The Invisible World té com a objectiu captivar els jugadors en diverses plataformes, incloent-hi Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One i PC a través de Steam. Com a regal anticipat per als entusiastes del joc, una demostració jugable del joc està disponible actualment a Steam.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.