Ordinador

Stampede: Racing Royale promet un joc de carreres de fins a 60 persones

Stampede: Racing Royale, un joc de carreres de kart amb 60 jugadors, està a punt de sortir a la venda per a PC i consoles, segons ha anunciat Sumo Leamington i Secret Mode. El joc es llançarà inicialment per a PC a través de l’accés anticipat de Steam el 2023, i les versions per a consoles vindran més endavant.

El joc combina les carreres de kart competitives amb el caos d’un «Battle Royal», enfrontant 60 corredors en la mateixa pista per determinar els conductors més ràpids i hàbils. Els jugadors poden participar en Carreres de Stampede, utilitzar armes destructives en les Batalles de Stampede i sobreviure a eliminatòries de tres rondes per ser coronats com a campions. El joc evolucionarà segons els comentaris dels jugadors rebuts durant les properes proves de joc a Steam i l’accés anticipat.

Stampede: Racing Royale promet temporades, esdeveniments de temps limitat i experiències en viu per mantenir els jugadors involucrats, així com recompenses cosmètiques per personalitzar els seus karts i corredors. El joc marca el títol de debut per a Sumo Leamington, un estudi format per desenvolupadors experimentats de jocs de carreres.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.