Ordinador

La ciutat no ha de caure: anunciat Frostpunk 2

11 bit studios ha anunciat el proper llançament de Frostpunk 2, la molt esperada continuació del constructor de ciutats Frostpunk. El joc està previst que es llanci a PC el 2024. El joc estarà disponible a Steam, Epic Games Store i GOG.

Frostpunk 2 té lloc 30 anys després del joc original, amb la ciutat que continua prosperant al voltant de l’escalfor vital del generador. No obstant això, el món s’enfronta a nous reptes, incloent-hi forces opressores i conflictes interns, que podrien portar a la caiguda de la Ciutat. El joc explora temes de la naturalesa humana, l’ambició i les conseqüències de les decisions difícils.

Segons Jakub Stokalski, codirector del joc i director de disseny a 11 bit studios, Frostpunk 2 té com a objectiu explicar una història significativa sobre les aspiracions de les societats, destacant els perills potencials de la naturalesa humana.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.