Ordinador

La ciutat no ha de caure: anunciat Frostpunk 2

11 bit studios ha anunciat el proper llançament de Frostpunk 2, la molt esperada continuació del constructor de ciutats Frostpunk. El joc està previst que es llanci a PC el 2024. El joc estarà disponible a Steam, Epic Games Store i GOG.

Frostpunk 2 té lloc 30 anys després del joc original, amb la ciutat que continua prosperant al voltant de l’escalfor vital del generador. No obstant això, el món s’enfronta a nous reptes, incloent-hi forces opressores i conflictes interns, que podrien portar a la caiguda de la Ciutat. El joc explora temes de la naturalesa humana, l’ambició i les conseqüències de les decisions difícils.

Segons Jakub Stokalski, codirector del joc i director de disseny a 11 bit studios, Frostpunk 2 té com a objectiu explicar una història significativa sobre les aspiracions de les societats, destacant els perills potencials de la naturalesa humana.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content