Nintendo Ordinador

Elsie presenta un nou tràiler a l’IGN Summer Game Fest

Elsie, el tan esperat joc de plataformes, ha fet una aparició a la mostra IGN Summer Game Fest amb un nou tràiler. El tràiler ofereix una visió de les noves mecàniques i els elements de la història que els jugadors poden esperar.

A Elsie, els jugadors assumeixen el paper d’Elsie, mentre s’embarca en una missió per restaurar el seu món corromput i salvar els Guardians d’un atac misteriós. Ambientat en el gènere roguelike, el joc promet una experiència immersiva mentre els jugadors descobreixen els secrets darrere de l’assalt i s’esforcen per retornar el planeta Ekis a la seva antiga glòria.

L’aventura comença a Sapir Wharf, un santuari per als supervivents afectats pels atacs a la ciutat del Dr. Grey. A mesura que els jugadors avancen, exploraran una varietat d’entorns, incloent-hi boscos exuberants i una gruta volcànica, en la seva cerca per descobrir el parador dels Guardians desapareguts i alliberar-los de les urpes de la corrupció.

Una de les característiques destacades d’Elsie és la seva mecànica de parar atacs. Tant Elsie com Andru, un altre personatge jugable, tenen la capacitat de parar diferents tipus d’atacs. Aquesta habilitat versàtil serveix com a maniobra defensiva i tècnica ofensiva, permetent als jugadors contraatacar ràpidament els atacs enemics mentre recuperen la seva resistència. Dominant l’art de parar, els jugadors poden executar contraatacs ràpids, aniquilant enemics i projectils al seu camí.

Elsie promet una experiència immersiva adaptada al estil de joc preferit de cada jugador. Acompanyat d’un món vibrant i una banda sonora emocionant, el joc està previst que es llanci a Nintendo Switch i a Steam.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.