PlayStation

FINAL FANTASY VII REBIRTH comparteix un nou tràiler

L’esperadíssim RPG, FINAL FANTASY VII REBIRTH, acaba de revelar un nou tràiler captivador, oferint als fans el primer tast del jugabilitat i la història. Els jugadors ara podran controlar completament Red XIII, mentre que Yuffie s’uneix al grup com a nou personatge. El tràiler mostra lluites contra caps d’una escala enorme, la capacitat de muntar Chocobos i un món ampli i impressionant visualment.

Més enllà de la jugabilitat, els espectadors també podran copsar un tast de la història apassionant que es desenvolupa en el joc. Cloud Strife i els seus aliats es troben davant de misteris impactants, i el tràiler insinua escenaris de lluita en equip. Els fans poden esperar que FINAL FANTASY VII REBIRTH es llanci en format digital i físic per a PS5 a principis de 2024.

Més detalls

Per als que no estiguin familiaritzats amb FINAL FANTASY VII REBIRTH, es tracta del segon joc del projecte de reedició de FINAL FANTASY VII. Com a joc independent, porta els personatges icònics com Cloud, Tifa, Barret i Aerith més enllà de Midgar i els introdueix en un món més ampli. L’equip s’embarca en una aventura que abasta tot el món en la recerca de Sephiroth, un espadatxí venjatiu que es creia mort.

A més de la trama principal, els jugadors descobriran un tapís ric en misteris i exploraran els viatges personals dels diversos membres del grup, aprofundint en els seus antecedents i els esdeveniments que els han forjat com a persones.

Yoshinori Kitase, el productor de FINAL FANTASY VII REBIRTH, ha expressat la seva emoció per l’estrena imminent, afirmant: “Ens sentim honrats de portar als jugadors de tot el món el any que ve la següent entrega d’aquesta història apassionant. El món vast i exploratori, juntament amb les lluites àgils de nova generació, sens dubte proporcionaran una experiència de joc emocionant per als nous aventurers”.


Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.