PlayStation

FINAL FANTASY VII REBIRTH comparteix un nou tràiler

L’esperadíssim RPG, FINAL FANTASY VII REBIRTH, acaba de revelar un nou tràiler captivador, oferint als fans el primer tast del jugabilitat i la història. Els jugadors ara podran controlar completament Red XIII, mentre que Yuffie s’uneix al grup com a nou personatge. El tràiler mostra lluites contra caps d’una escala enorme, la capacitat de muntar Chocobos i un món ampli i impressionant visualment.

Més enllà de la jugabilitat, els espectadors també podran copsar un tast de la història apassionant que es desenvolupa en el joc. Cloud Strife i els seus aliats es troben davant de misteris impactants, i el tràiler insinua escenaris de lluita en equip. Els fans poden esperar que FINAL FANTASY VII REBIRTH es llanci en format digital i físic per a PS5 a principis de 2024.

Més detalls

Per als que no estiguin familiaritzats amb FINAL FANTASY VII REBIRTH, es tracta del segon joc del projecte de reedició de FINAL FANTASY VII. Com a joc independent, porta els personatges icònics com Cloud, Tifa, Barret i Aerith més enllà de Midgar i els introdueix en un món més ampli. L’equip s’embarca en una aventura que abasta tot el món en la recerca de Sephiroth, un espadatxí venjatiu que es creia mort.

A més de la trama principal, els jugadors descobriran un tapís ric en misteris i exploraran els viatges personals dels diversos membres del grup, aprofundint en els seus antecedents i els esdeveniments que els han forjat com a persones.

Yoshinori Kitase, el productor de FINAL FANTASY VII REBIRTH, ha expressat la seva emoció per l’estrena imminent, afirmant: “Ens sentim honrats de portar als jugadors de tot el món el any que ve la següent entrega d’aquesta història apassionant. El món vast i exploratori, juntament amb les lluites àgils de nova generació, sens dubte proporcionaran una experiència de joc emocionant per als nous aventurers”.


Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content