Sector

Embracer Group anuncia una reestructuració global

Embracer Group anuncia una reestructuració global

Embracer Group, una destacada empresa de videojocs, ha revelat un programa de reestructuració amb l’objectiu de transformar l’organització en una entitat més «lleugera i autònoma». La decisió arriba després d’anys d’inversions importants en adquisicions i estratègies accelerades de creixement orgànic. El programa pretén canviar Embracer d’un mode d’inversió intensiva a un negoci altament generador, permetent que l’empresa s’adapti de manera més efectiva a les realitats del mercat i a les condicions econòmiques.

El programa de reestructuració consta de diverses fases, previstes per a ser completades abans de març del 2024, amb un enfocament en estalvi de costos, assignació de capital, eficiència i consolidació. La fase inicial se centrarà principalment en la reducció de costos en tot el grup, seguida d’un anàlisi més detallat per determinar les accions específiques a la fase següent. La fase final se centrarà en la consolidació interna, l’aprofitament de recursos i l’obtenció de sinergies dins del Grup Embracer.

Tot i que Embracer actualment compta amb aproximadament 17.000 empleats, es preveu que el programa de reestructuració porti a una reducció de la plantilla a finals d’any. No obstant això, encara no s’han proporcionat previsions específiques sobre l’abast de les retallades de llocs de treball en aquesta etapa.

Detalls de la reestructuració

  • Les fases del programa se centraran en estalvis de costos, assignació de capital, eficiència i consolidació.
  • La reestructuració pot comportar una reducció del nombre d’empleats, tot i que encara no es disposa de xifres exactes.
  • L’empresa proporcionarà informació i suport als membres de l’equip afectats i intentarà oferir oportunitats de transició a altres projectes.
  • Les accions inclouran tancar o vendre alguns estudis, suspendre o interrompre projectes de desenvolupament de jocs en curs . Així com reduir els costos no relacionats amb el desenvolupament.
  • El nou equip de direcció executiva implementarà un procés de revisió revisat per a inversions i consolidarà les operacions.
  • Els llançaments de jocs significatius anunciat es realitzaran segons el previst.
  • El compromís amb l’estratègia de transmèdia romandrà intacte.
  • L’empresa té llançaments futurs com ara Remnant II, Warhammer 40,000: Space Marine II, PAYDAY 3, Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged, Arizona Sunshine II, Alone in the Dark i Homeworld 3.

Podeu llegir la carta oberta del CEO d’Embracer Group, Lars Wingefors, fent clic aquí.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.