Sector

Embracer Group anuncia una reestructuració global

Embracer Group, una destacada empresa de videojocs, ha revelat un programa de reestructuració amb l’objectiu de transformar l’organització en una entitat més «lleugera i autònoma». La decisió arriba després d’anys d’inversions importants en adquisicions i estratègies accelerades de creixement orgànic. El programa pretén canviar Embracer d’un mode d’inversió intensiva a un negoci altament generador, permetent que l’empresa s’adapti de manera més efectiva a les realitats del mercat i a les condicions econòmiques.

El programa de reestructuració consta de diverses fases, previstes per a ser completades abans de març del 2024, amb un enfocament en estalvi de costos, assignació de capital, eficiència i consolidació. La fase inicial se centrarà principalment en la reducció de costos en tot el grup, seguida d’un anàlisi més detallat per determinar les accions específiques a la fase següent. La fase final se centrarà en la consolidació interna, l’aprofitament de recursos i l’obtenció de sinergies dins del Grup Embracer.

Tot i que Embracer actualment compta amb aproximadament 17.000 empleats, es preveu que el programa de reestructuració porti a una reducció de la plantilla a finals d’any. No obstant això, encara no s’han proporcionat previsions específiques sobre l’abast de les retallades de llocs de treball en aquesta etapa.

Detalls de la reestructuració

  • Les fases del programa se centraran en estalvis de costos, assignació de capital, eficiència i consolidació.
  • La reestructuració pot comportar una reducció del nombre d’empleats, tot i que encara no es disposa de xifres exactes.
  • L’empresa proporcionarà informació i suport als membres de l’equip afectats i intentarà oferir oportunitats de transició a altres projectes.
  • Les accions inclouran tancar o vendre alguns estudis, suspendre o interrompre projectes de desenvolupament de jocs en curs . Així com reduir els costos no relacionats amb el desenvolupament.
  • El nou equip de direcció executiva implementarà un procés de revisió revisat per a inversions i consolidarà les operacions.
  • Els llançaments de jocs significatius anunciat es realitzaran segons el previst.
  • El compromís amb l’estratègia de transmèdia romandrà intacte.
  • L’empresa té llançaments futurs com ara Remnant II, Warhammer 40,000: Space Marine II, PAYDAY 3, Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged, Arizona Sunshine II, Alone in the Dark i Homeworld 3.

Podeu llegir la carta oberta del CEO d’Embracer Group, Lars Wingefors, fent clic aquí.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.