Jocs en català Sector

Endling – Extinction is Forever s’endú un premi d’Apple pel seu disseny

El guardonat joc català, Endling – Extinction is Forever, creat per Herobeat Studios, ha estat reconegut amb el Premi de Disseny d’Apple a la categoria «Impacte Social». Aquest reconeixement és un testimoni de la capacitat del joc per transmetre una història significativa a través d’una artística visual impressionant i la seva capacitat per captivar els jugadors en múltiples plataformes.

El joc es desenvolupa en un futur pròxim plausible en què la biosfera ha estat significativament alterada per l’activitat humana, fent cada vegada més difícil sostenir la vida animal i vegetal. Fins i tot els humans lluiten per respirar en aquest escenari quasi apocalíptic. A Endling – Extinction is Forever, els jugadors assumeixen el paper de l’última mare guineu en aquest món agonitzant, lluitant per la supervivència no només per ells mateixos, sinó també pels seus cadells adorables i vulnerables, que depenen de la mare per alimentar-se.

La temàtica sensible d’Endling, combinada amb les seves visuals creatives i estilitzades, ha connectat amb una àmplia gamma de jugadors i membres del jurat. El reconeixement del joc als Premis de Disseny d’Apple confirma que la seva experiència no es veu compromesa en dispositius mòbils, transmetent un missatge igualment impactant com ho fa en les plataformes de PC i consoles.

Per celebrar aquest èxit, Endling està actualment disponible amb un descompte de fins al 90% a l’App Store d’Apple, donant als jugadors més oportunitats per experimentar la jugabilitat captivadora i la seva única narrativa.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content