Sector

Microids anuncia una sèrie animada de Syberia

Microids i What The Prod han anunciat la seva col·laboració en una sèrie animada basada en la popular franquícia de Syberia. La captivadora saga creada per Benoît Sokal s’adaptarà com a sèrie animada, donant vida a la història de Kate Walker. What The Prod, una companyia de producció d’animació, ha adquirit els drets per adaptar la franquícia.

Syberia ha aconseguit un estat llegendari des del seu primer llançament fa més de dues dècades, captivant els aficionats a l’aventura amb la seva rica trama, personatges icònics i atmosfera única. La pròxima sèrie animada té com a objectiu aprofundir en l’experiència immersiva d’aquest univers captivador, permetent als fans reunir-se amb Kate Walker, Oscar, i altres personatges fascinants mentre s’embarquen en increïbles aventures que barregen el món real amb les fantasies de Benoît Sokal.

Amb l’aval de la família de Benoit Sokal

Elliot Grassiano, fundador i COO de Microids, ha expressat la seva emoció sobre la col·laboració, afirmant que el format animat oferirà als fans de Syberia una experiència visual que capturarà l’essència de la icònica franquícia. Martine Sokal i els seus fills Hugo i Jules, guardons del llegat creatiu de Benoit Sokal, també han expressat el seu suport i orgull per aquesta adaptació.

Ashargin Poiré, fundador i president de What The Prod, ha subratllat la seva ambició de crear una sèrie animada que mantingui la fidelitat de l’univers de Syberia. Inspirant-se en el videojoc, la sèrie presentarà un estil d’escriptura modern. La direcció artística i la qualitat de l’animació tenen com a objectiu oferir una experiència impactant que difumina les fronteres entre la realitat i la fantasia.

Així doncs, Microids i What The Prod treballaran estretament per satisfer les expectatives dels fans de Syberia i els aficionats a les sèries animades per a joves adults. Finalment, aquesta col·laboració té com a objectiu proporcionar un plaer visual als espectadors, evocant sèries d’èxit com Arcane.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content