Ordinador PlayStation

Eternights anunciat per a PC i PlayStation

L’estudi independent Studio Sai ha anunciat que Eternights, el seu pròxim joc, es llançarà a les plataformes de PlayStation i PC al setembre. Acompanyant aquest anunci, es va presentar un nou vídeo de jugabilitat que va oferir una visió dels horrors als quals hauran d’enfrontar-se els jugadors i de l’amor que poden descobrir.

Eternights presenta un viatge a través de perilloses masmorres plenes de misteri i perill. Els jugadors confiaran en les habilitats i els encanteris dels seus companys per enfrontar-se en combats estratègics. Aprofitant les debilitats dels enemics mitjançant atacs elementals i emprant els esquivaments, les parades i les combinacions, els jugadors lluitaran per superar adversaris formidables. No obstant això, els desafiaments del joc van més enllà de lluitar contra monstres, ja que els jugadors també hauran de superar trampes, resoldre puzles, conquerir minijocs i cultivar relacions per tal de salvar el món. Eternights pretén equilibrar l’aspecte romàntic i l’acció.

La narrativa del joc gira entorn d’un esdeveniment que ha transformat la humanitat en éssers violents i monstruosos. Els jugadors s’embarcaran en una cursa a contrarellotge per trobar una cura i evitar un destí fosc que amenaça el món. Eternights aprofundeix en els lligams humans i explora el valor inherent de l’amor. Amb l’exploració de runes, la navegació per masmorres i les cites romàntiques en la llista de tasques, els jugadors hauran d’aprofitar al màxim cada dia restant, ja que les seves eleccions impactaran en el seu viatge.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.