PlayStation

Death or Treat disponible en format físic per a PlayStation 5

Death or Treat és un joc d’acció 2D roguelite que presenta entorns pintats a mà i animació tradicional. Explora mons diversos i derrota hordes d’enemics utilitzant diferents armes i habilitats. L’edició física de Death or Treat per a PlayStation 5 inclou una postal exclusiva.

Escull el teu estil de combat i la teva arma preferida (ràpida, pesada o a distància) i enfronta’t a una veritable horda d’enemics en una experiència de tallar i retallar. Volta pels aires i ataca la multitud amb força, mou-te amb agilitat i aprofita les seves debilitats. Recull tresors ocults valuosos per desbloquejar noves armes terrorífiques i habilitats esgarrifoses que t’ajudaran en el teu viatge.

Visita HallowTown, una ciutat terrorífica però amigable, plena de sorpreses! Cada botiga que trobis a HallowTown ofereix diferents avantatges per a la teva missió. Pots forjar noves armes a Frank’s Forge o crear poció curatives a DetoxBucks. El nostre botiguer vampir, Joe Bite Them, t’ajudarà a ampliar l’espai d’inventari, i els nois Pumpkin t’ensenyaran a crear encanteris màgics. Finalment, ves a Pumpkin© per intercanviar ingredients per més dolços!

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content