PlayStation

Death or Treat disponible en format físic per a PlayStation 5

Death or Treat és un joc d’acció 2D roguelite que presenta entorns pintats a mà i animació tradicional. Explora mons diversos i derrota hordes d’enemics utilitzant diferents armes i habilitats. L’edició física de Death or Treat per a PlayStation 5 inclou una postal exclusiva.

Escull el teu estil de combat i la teva arma preferida (ràpida, pesada o a distància) i enfronta’t a una veritable horda d’enemics en una experiència de tallar i retallar. Volta pels aires i ataca la multitud amb força, mou-te amb agilitat i aprofita les seves debilitats. Recull tresors ocults valuosos per desbloquejar noves armes terrorífiques i habilitats esgarrifoses que t’ajudaran en el teu viatge.

Visita HallowTown, una ciutat terrorífica però amigable, plena de sorpreses! Cada botiga que trobis a HallowTown ofereix diferents avantatges per a la teva missió. Pots forjar noves armes a Frank’s Forge o crear poció curatives a DetoxBucks. El nostre botiguer vampir, Joe Bite Them, t’ajudarà a ampliar l’espai d’inventari, i els nois Pumpkin t’ensenyaran a crear encanteris màgics. Finalment, ves a Pumpkin© per intercanviar ingredients per més dolços!

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.