PlayStation Xbox

Ja disponible l’edició física de Miasma Chronicles

Miasma Chronicles, l’aventura tàctica postapocalíptica desenvolupada per The Bearded Ladies, l’equip darrere de Mutant Year Zero: Road to Eden, i publicat per 505 Games, ha llançat la seva edició física per a PlayStation 5 i Xbox Series X|S a Europa. El joc es troba disponible des del 9 de juny de 2023 en les principals botigues.

L’edició física de Miasma Chronicles ofereix tres continguts addicionals: l’Artbook del joc i dos objectes digitals, concretament l’equipament de tècnic de mines d’Elvis i l’exoesquelet de rescat de mines de Diggs.

Amb un món devastat per la misteriosa substància anomenada «Miasma», que ha consumit el planeta i amenaça els darrers vestigis de la humanitat, el joc segueix la història d’Elvis, un jove resident del poble miner de Sedentary. Elvis entra en possessió d’un guant estrany que li atorga el poder de manipular el Miasma. Amb el seu «germà» robot Diggs, s’embarca en un viatge per descobrir els misteris del Miasma en aquesta única història de maduració.

Els crítics han elogiat Miasma Chronicles com a “captivador”, “un viatge que val la pena fer” i ple de “bellesa postapocalíptica”. Els jugadors ara poden submergir-se en aquesta obra de ciència-ficció, disponible per 49,99 €.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.