Ressenyes

Impressions – Eternights

De tant en tant, apareix un joc que desperta veritablement el meu interès. Eternights, el pròxim títol de Studio Sai, és un d’aquests jocs. Amb la seva barreja única d’elements de simulació de cites i RPG d’acció, s’està perfilant com un títol destacat en el panorama de 2023.

Des del moment en què vaig veure Eternights durant el Summer Game Fest, no vaig poder evitar establir paral·lelismes amb la sèrie Persona. La presentació «estilosa» del joc, la seva focalització en la gestió del temps i la inclusió d’elements de relacions socials, són tots reminiscents de l’estimada franquícia d’Atlus. El protagonista del joc, un jove amb un braç màgic, navega per un món a punt de l’apocalipsi, equilibrant la necessitat de lluitar contra amenaces monstruoses amb el desig de forjar relacions significatives. És una bona premissa que promet oferir una experiència narrativa profunda i amb tocs sentimentals.

Però Eternights no es tracta només de cites i diàlegs. El joc també destaca per un sistema de combat robust que sembla inspirat en títols plens d’acció com Bayonetta. El sistema de combat, basat a esquivar i atacar, també compta amb habilitats especials que podem dur a terme de tant en tant. Aquestes habuilitats em fan recordar a títols com No More Heroes 3. El joc disposa d’una varietat de seqüències de combat de gran intensitat que segurament satisfaran els fans d’aquestes franquícies. El braç que canvia de forma del protagonista, en particular, recorda les armes desmesurades de No More Heroes, mentre que l’enfocament en esquivar perfectament i fer que el temps vagi més lent, és reminiscent de Bayonetta.

El joc també promet una varietat de minijocs, incloent-hi desafiaments de ballar i fer flexions de cames, afegint una capa addicional de profunditat a la jugabilitat. Aquests elements, combinats amb l’ambient apocalíptic del joc i les mecàniques de simulació de cites, creen una barreja única de gèneres que diferencia Eternights d’altres títols del mercat.

Pel que fa als gràfics, Eternights no decep. L’estil artístic del joc és elegant i modern, amb una paleta de colors que dóna vida al seu món postapocalíptic. Els dissenys dels personatges són distintius i atractius, i els entorns del joc estan ricament detallats. A més, el joc compta amb un doblatge molt ben treballat, així com cinemàtiques animades amb un estil anime i un acabat molt professional.

En resum, la seva barreja d’elements de simulació a l’estil de Persona, combat inspirat en Bayonetta i minijocs similars a No More Heroes, Eternights promet una experiència de jugabilitat diversa. Si ets fan de qualsevol dels títols esmentats o si simplement busques una experiència fresca, Eternights sens dubte hauria d’estar al teu radar.

Versió analitzada: PC

Còpia del joc proporcionada per Studio Sai

Nou Joc

About Author

També et pot interessar

Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per