Núvol Ordinador

Utomik s’uneix al Summer Game Fest 2023; celebra el 5è aniversari amb una oferta de temps limitat

Utomik està preparada per assolir l’èxit en l’esperat Summer Game Fest d’aquest any. En una col·laboració, Utomik s’uneix al gegant tecnològic Samsung per mostrar la seva tecnologia de joc i la seva llibreria de títols. Aquest anunci arriba al costat d’una altra interessant notícia, ja que celebra el seu cinquè aniversari amb la reactivació de l’oferta de jocs al núvol.

Participació en el Summer Game Fest

Com un dels esdeveniments de joc més esperats de l’any, el Summer Game Fest reuneix a aficionats als videojocs, experts de la indústria i desenvolupadors de jocs líders per a una celebració de tot el relacionat amb els videojocs. Utomik, conegut pel seu compromís a revolucionar l’experiència de joc, mostrarà la seva tecnologia de joc en línia al costat dels televisors d’última generació de Samsung. La col·laboració té com a objectiu oferir als jugadors una experiència de joc incomparable, amb fidelitat gràfica de gran qualitat i jugabilitat fluida en els dispositius Samsung impulsats per la plataforma de jocs al núvol.

Utomik a preu històric

A més d’aquesta col·laboració, Utomik commemora el seu cinquè aniversari amb una oferta de temps limitat. La subscripció vitalícia d’Utomik Cloud, a un preu de 4,50 euros al mes, ha tornat per un període limitat. Aquesta oferta especial permet als jugadors accedir a l’àmplia llibreria de jocs, tant a PC com al núvol, sense restriccions de temps. L’oferta està disponible per nous comptes o comptes sense subscripció activa fins al 15 de juliol.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.