Núvol Ordinador PlayStation Xbox

Exoprimal anuncia nova beta oberta, mode PvE i més

Capcom ha revelat que el segon període de beta oberta d’Exoprimal és imminent. L’acció en línia torna dijous, 15 de juny, a través de Xbox Series X|S, Xbox One, Windows, PlayStation 5, PlayStation 4 i Steam. La segona beta oberta inclou nous elements, com ara missions cooperatives de 10 jugadors i contingut narratiu que proporciona una visió més profunda del mode de joc principal, «Dino Survival», en constant evolució. Els participants de la beta també tindran l’oportunitat de rebre l’aparença especial «Flash» Zephyr com a bonificació exclusiva en el joc complet.

El Capcom Showcase va mostrar el primer tast d’una nova variant d’Exosuit, el Deadeye Alpha: Burst Fire. El director Takuro Hiraoka també va presentar un mode cooperatiu especial, «Savage Gauntlet», que desafia els equips de cinc jugadors amb missions PvE que canvien cada setmana. Més enllà de la supervivència, els equips poden competir amb altres quadrilles de tot el món per aconseguir els temps de finalització més ràpids.

Exoprimal es llançarà el 14 de juliol per a Xbox Series X|S, Xbox One, Windows, PlayStation 5, PlayStation 4 i Steam. El joc també es llançarà el primer dia amb Xbox Game Pass per a consoles, PC i Cloud.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.