Ordinador PlayStation Xbox

Capcom anuncia Kunitsu-Gami: Path of the Goddess

Capcom anuncia Kunitsu-Gami: Path of the Goddess

Durant el Capcom Showcase s’ha revelat el proper llançament de Kunitsu-Gami: Path of the Goddess. Aquest nou títol portarà els jugadors en un viatge a través d’un món fantàstic. Disponible a Xbox Game Pass, Xbox Series X|S, Windows, PlayStation 5 i Steam, Kunitsu-Gami segueix els passos d’altres títols únics com Okami i SHINSEKAI Into the Depths, oferint una combinació d’estratègia i acció en un entorn ric d’inspiració japonesa, impulsat pel reconegut motor RE ENGINE.

El joc presenta un èpic enfrontament entre el món dels esperits i els habitants mortals, mentre els habitants dels pobles lluiten valentament per purificar la seva muntanya sagrada. La muntanya ha caigut sota la influència corrompuda dels Seethe, criatures malèvoles atretes per la profanació que s’ha estès pels pobles. Per restaurar l’harmonia i expulsar els Seethe, la Donzella de la Pedra de l’Esperit ha de realitzar un ritual sagrat de neteja. No obstant això, necessita un guia per navegar pel camí perillós que té davant.

Encara no s’han revelat detalls específics sobre Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, però els jugadors poden esperar una trama intrigant i misteriosa que promet captivar la seva imaginació.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.