PlayStation

The House of the Dead: Remake Limidead Edition arriba en format físic per a PlayStation 5

El popular shooter de zombis, The House of the Dead: Remake, està llest per arribar en format físic a la consola PlayStation 5 amb la Limidead Edition. Aquest remake complet del clàssic arcade de SEGA estarà disponible a partir del 5 de setembre, sumant-se a les plataformes Nintendo Switch, PlayStation 4 i Xbox One, on ja es troba disponible en format físic. L’edició física és a càrrec de Meridiem Games.

Desenvolupat per MegaPixel Studio, The House of the Dead: Remake ofereix als jugadors l’oportunitat de descobrir o redescobrir aquesta experiència atemporal. Ambientat en un món on el bioquímic Dr. Roy Curien està obsessionat amb descobrir la naturalesa de la vida i la mort, el joc segueix la missió dels agents Thomas Rogan i G de l’AMS per aturar el macabre projecte del doctor i rescatar els empleats del laboratori.

La The House of the Dead: Remake Limidead Edition inclourà una còpia del joc, una caixa exclusiva lenticular, estands de dos personatges i un conjunt d’adhesius. A més, els jugadors podran gaudir de gràfics i àudio millorats, així com de nous modes de joc en aquesta versió d’última generació.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.