PlayStation

The House of the Dead: Remake Limidead Edition arriba en format físic per a PlayStation 5

El popular shooter de zombis, The House of the Dead: Remake, està llest per arribar en format físic a la consola PlayStation 5 amb la Limidead Edition. Aquest remake complet del clàssic arcade de SEGA estarà disponible a partir del 5 de setembre, sumant-se a les plataformes Nintendo Switch, PlayStation 4 i Xbox One, on ja es troba disponible en format físic. L’edició física és a càrrec de Meridiem Games.

Desenvolupat per MegaPixel Studio, The House of the Dead: Remake ofereix als jugadors l’oportunitat de descobrir o redescobrir aquesta experiència atemporal. Ambientat en un món on el bioquímic Dr. Roy Curien està obsessionat amb descobrir la naturalesa de la vida i la mort, el joc segueix la missió dels agents Thomas Rogan i G de l’AMS per aturar el macabre projecte del doctor i rescatar els empleats del laboratori.

La The House of the Dead: Remake Limidead Edition inclourà una còpia del joc, una caixa exclusiva lenticular, estands de dos personatges i un conjunt d’adhesius. A més, els jugadors podran gaudir de gràfics i àudio millorats, així com de nous modes de joc en aquesta versió d’última generació.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content