Nintendo Ordinador PlayStation

KOEI TECMO anuncia Fate/Samurai Remnant

KOEI TECMO Europe, en col·laboració amb Omega Force, TYPE-MOON i Aniplex Inc., ha revelat Fate/Samurai Remnant, un RPG d’acció ambientat al Japó de l’època Edo. El joc, part de la popular franquícia Fate, té previst el seu llançament el 29 de setembre per a Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 i Windows PC a través de Steam.

Fate/Samurai Remnant continua la trama de la Guerra del Sant Graal, on set parelles de Mestres i els seus esperits heroics, coneguts com a Servants, competeixen per l’antic artefacte que concedeix desitjos. Els jugadors assumeixen el paper de Miyamoto Iori, un jove, i el seu Servant Saber, mentre s’enfronten a batalles intensos utilitzant tècniques màgiques i control directe del Servant. El joc també ofereix un entorn immersiu a la ciutat d’Edo, amb interaccions amb diversos personatges i oportunitats d’exploració.

Una edició especial TREASURE BOX, que inclou articles exclusius, estarà disponible a través de la botiga en línia de KOEI TECMO Europe.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.