Nintendo Ordinador PlayStation

KOEI TECMO anuncia Fate/Samurai Remnant

KOEI TECMO Europe, en col·laboració amb Omega Force, TYPE-MOON i Aniplex Inc., ha revelat Fate/Samurai Remnant, un RPG d’acció ambientat al Japó de l’època Edo. El joc, part de la popular franquícia Fate, té previst el seu llançament el 29 de setembre per a Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 i Windows PC a través de Steam.

Fate/Samurai Remnant continua la trama de la Guerra del Sant Graal, on set parelles de Mestres i els seus esperits heroics, coneguts com a Servants, competeixen per l’antic artefacte que concedeix desitjos. Els jugadors assumeixen el paper de Miyamoto Iori, un jove, i el seu Servant Saber, mentre s’enfronten a batalles intensos utilitzant tècniques màgiques i control directe del Servant. El joc també ofereix un entorn immersiu a la ciutat d’Edo, amb interaccions amb diversos personatges i oportunitats d’exploració.

Una edició especial TREASURE BOX, que inclou articles exclusius, estarà disponible a través de la botiga en línia de KOEI TECMO Europe.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content