Xbox

Microsoft apuja el preu de la Xbox Series X i de Game Pass

Microsoft ha anunciat que el preu de la seva consola Xbox Series X augmentarà lleugerament. A partir de l’1 d’agost, la Xbox Series X tindrà un preu de 549,99 euros a la majoria dels mercats europeus. No obstant això, no hi haurà ajustos en el preu de la Xbox Series S, que romandrà a 299,99 euros.

A més dels ajustos en el preu de la consola, Microsoft també augmentarà les tarifes de subscripció del Xbox Game Pass Ultimate i del Game Pass per a la consola. Els canvis entraran en vigor a partir del 6 de juliol. La quota mensual del Xbox Game Pass Ultimate augmentarà de 14,99 €, mentre que la subscripció bàsica del Xbox Game Pass per a la consola passarà de 10,99 €. Cal assenyalar que el preu del Xbox Game Pass per a PC no es veurà afectat.

Els subscriptors mensuals existents del Game Pass no experimentaran els nous preus recurrents fins al 13 d’agost. No obstant això, els nous membres que s’afegeixin al Xbox Game Pass veuran els nous preus implementats immediatament el 6 de juliol. Per aquells que estiguin subscrits al Xbox Game Pass amb un codi anual, els preus revisats només s’aplicaran en renovar la subscripció.

Més informació en aquesta publicació de The Verge.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content