Ordinador

Team17 Digital i Blackbird Interactive anuncien Earthless

Team17 Digital i Blackbird Interactive s’han unit per desenvolupar un nou joc de creació de baralles roguelike de ciència-ficció anomenat Earthless. El joc estarà disponible en accés anticipat a Steam el 2024.

Blackbird Interactive, reconegut per títols com Hardspace: Shipbreaker i Homeworld: Deserts of Kharak, ha creat una reputació sòlida en la indústria dels videojocs.

A Earthless, els jugadors podran experimentar una trama profunda de ciència-ficció mentre lideren l’última generació de naus de la humanitat en una sèrie d’aventures roguelike. El joc inclourà combats estratègics sobre quadrícules, on els jugadors podran crear una baralla d’habilitats tàctiques úniques i prendre decisions ètiques que afectaran tant a la tripulació com a la supervivència de la humanitat. Durant l’accés anticipat, hi haurà un mode cooperatiu per a dos jugadors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.