PlayStation

Honkai: Star Rail arribarà a PlayStation 5 a finals d’any

HoYoverse ha anunciat durant el Summer Game Fest 2023 que el seu RPG de fantasia espacial, Honkai: Star Rail, serà llançat a PlayStation 5 al quart trimestre de 2023. El joc ha estrenat un nou tràiler a l’esdeveniment, mostrant un personatge anomenat Luka, un lluitador amb un braç mecànic. Les habilitats de combat de Luka han estat destacades, oferint als jugadors un tast del seu paper en futures actualitzacions.

Honkai: Star Rail, que es va llançar a nivell mundial el 26 d’abril de 2023, porta als jugadors en un viatge interestel·lar. Actualment, el joc està disponible a PC, Epic Games Store, iOS i Android, i està previst llançar la versió per a PlayStation 5 al quart trimestre de 2023. Les funcionalitats de joc creuat permetran als jugadors gaudir del seu progrés en diferents plataformes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.