Nintendo

Un Fire Emblem dels clàssic està camí a Nintendo Switch

Els subscriptors de Nintendo Switch Online estan d’enhorabona, ja que un clàssic títol de Game Boy Advance arriba a la Nintendo Switch. El 23 de juny, els fans de la sèrie Fire Emblem tindran l’oportunitat de reviure l’èpica aventura de Lyn, Eliwood i Hector en la seva missió de protegir la seva terra natal.

L’estimada versió de Game Boy Advance de Fire Emblem estarà disponible exclusivament per als membres de Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Aquest paquet d’expansió ofereix una àmplia gamma de beneficis addicionals als subscriptors i la inclusió de Fire Emblem segurament encantarà els fans d’aquesta franquícia de rol tàctic.

En aquesta entrega, els jugadors assumiran el paper de Lyn, Eliwood i Hector mentre lideren un exèrcit contra les forces que amenacen la seva terra. Amb el destí de la seva terra natal penjant d’un fil, els jugadors hauran de reunir un exèrcit formidable capaç de resistir la imminent destrucció.

Amb la inclusió d’aquest clàssic títol de Fire Emblem a la Nintendo Switch, Nintendo busca satisfer la nostàlgia dels fans de sempre, alhora que introdueix una nova generació de jugadors a la sèrie.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content