Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Moving Out 2 es llançarà el 15 d’agost

Team17 Digital, SMG Studio i DevM Games han anunciat que Moving Out 2 es llançarà el 15 d’agost. El joc estarà disponible a Nintendo Switch, PlayStation 4 i PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X|S, i a Steam per a PC. A més, presentarà per primera vegada en la sèrie un mode de multijugador en línia amb joc creuat.

Moving Out 2 se situa després de la conclusió de l’original del 2020. El joc permet aventurar-se més enllà dels límits de la seva dimensió i explorar altres universos, cada un amb entorns diferents i enigmàtics en relació amb el seu propi univers.

El 19 de juny, com a part del Steam Next Fest, estarà disponible una demostració de Moving Out 2 per a PC. Aquesta demostració inclourà una selecció de sis nivells del multivers del joc final, per tal de donar una idea de les emocionants aventures que els fans trobaran en el joc complet.

Per als entusiastes que prefereixen les còpies físiques, Fireshine Games distribuirà versions físiques de Moving Out 2 per a les consoles Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 i Xbox Series X|S i Xbox One, així com el llançament digital en totes les plataformes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.