Ordinador

The Cosmic Wheel Sisterhood llança una demo a Steam

The Cosmic Wheel Sisterhood, un joc narratiu de construcció de baralles desenvolupat per l’estudi indie valencià Deconstructeam, ha llançat una demostració de durada d’una hora a la popular plataforma de videojocs, Steam. Aquesta demo permet als jugadors obtenir una vista prèvia d’aproximadament el 15% del joc acabat, permetent-los experimentar la creació de cartes de tarot úniques i els sistemes de divinació, una narrativa ramificada atractiva i un elenc divers de personatges captivadors.

Un tret notable de la demo és que tot el progrés realitzat es pot transferir al joc complet quan es llanci més endavant aquest any. Això significa que les cartes de tarot elaborades amb cura i infoses de màgia pels jugadors no es perdran, proporcionant un incentiu perquè els jugadors gaudeixin en la demo i explorin la mecànica del joc.

The Cosmic Wheel Sisterhood està previst que es llanci a PC i Nintendo Switch més endavant aquest any, oferint als jugadors de totes dues plataformes l’oportunitat de submergir-se en el seu món místic. Per obtenir més informació sobre el joc, les persones interessades poden visitar el lloc web oficial a cosmicwheelsisterhood.com.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.