Nintendo PlayStation

Gal Guardians: Demon Purge arriba en format físic a PlayStation i Switch

Inti Creates i Meridiem Games ha anunciat el llançament de Gal Guardians: Demon Purge en format físic per a les consoles PlayStation i Nintendo Switch. Aquesta emocionant aventura gòtica d’acció i desplaçament lateral en 2D està disponible per a PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch.

A Gal Guardians: Demon Purge, els jugadors viuran la història on dues valentes germanes, Shinobu i Maya, s’enfronten a un desafiament: alliberar la seva escola, que ha estat convertida en un castell demoníac. Ambdues caçadores de dimonis posseeixen habilitats úniques, i els jugadors hauran de triar sàviament la germana adequada per enfrontar-se als enemics i avançar pel castell.

Amb canvis entre atacs de llarg i curt abast, el joc ofereix una varietat d’opcions estratègiques per derrotar els caps demoníacs i restablir la normalitat a l’escola. Cada cap derrotat atorga noves armes que obriran rutes i permetran una exploració més variada en les fases posteriors.

Una de les característiques destacades del joc és el seu mode cooperatiu per a 2 jugadors. Els jugadors podran unir-se amb un amic i coordinar moviments especials per descobrir racons ocults i desbloquejar tresors secrets, mentre s’enfronten junts a onades de dimonis i caps desafiant.

El joc també ofereix àmplies opcions de dificultat amb el seu «Sistema d’Estils», cosa que permet adaptar l’experiència de joc a les habilitats de cada jugador. A més, Gal Guardians: Demon Purge presenta una estètica de terror gòtic, que promet una qualitat i un desafiament característics dels títols d’Inti Creates.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content