Nintendo PlayStation

Gal Guardians: Demon Purge arriba en format físic a PlayStation i Switch

Inti Creates i Meridiem Games ha anunciat el llançament de Gal Guardians: Demon Purge en format físic per a les consoles PlayStation i Nintendo Switch. Aquesta emocionant aventura gòtica d’acció i desplaçament lateral en 2D està disponible per a PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch.

A Gal Guardians: Demon Purge, els jugadors viuran la història on dues valentes germanes, Shinobu i Maya, s’enfronten a un desafiament: alliberar la seva escola, que ha estat convertida en un castell demoníac. Ambdues caçadores de dimonis posseeixen habilitats úniques, i els jugadors hauran de triar sàviament la germana adequada per enfrontar-se als enemics i avançar pel castell.

Amb canvis entre atacs de llarg i curt abast, el joc ofereix una varietat d’opcions estratègiques per derrotar els caps demoníacs i restablir la normalitat a l’escola. Cada cap derrotat atorga noves armes que obriran rutes i permetran una exploració més variada en les fases posteriors.

Una de les característiques destacades del joc és el seu mode cooperatiu per a 2 jugadors. Els jugadors podran unir-se amb un amic i coordinar moviments especials per descobrir racons ocults i desbloquejar tresors secrets, mentre s’enfronten junts a onades de dimonis i caps desafiant.

El joc també ofereix àmplies opcions de dificultat amb el seu «Sistema d’Estils», cosa que permet adaptar l’experiència de joc a les habilitats de cada jugador. A més, Gal Guardians: Demon Purge presenta una estètica de terror gòtic, que promet una qualitat i un desafiament característics dels títols d’Inti Creates.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.