Jocs en català Nintendo PlayStation

Koa and The Five Pirates of Mara anunciat en format físic

L’exitosa col·laboració entre l’estudi valencià Chibig, i les catalanes Talpa Games i Undercoders, continua expandint-se amb el proper llançament en format físic de Koa and the Five Pirates of Mara. Tesura Games ha anunciat que publicarà l’última aventura de Koa a Europa el 29 de setembre per a PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch.

Koa and the Five Pirates of Mara és un joc d’acció i plataformes en 3D que transporta els jugadors al món de Mara. En aquesta ocasió, Koa i Napopo s’enfronten als pirates, els quals han sembrat el caos en l’arxipèlag. Els jugadors hauran d’ajudar a Koa a superar els obstacles i derrotar els pirates malvats en una aventura plena de reptes.

El joc ofereix un ampli arxipèlag per descobrir, des de boniques platges fins a perillosos volcans, cada illa està plena de secrets i col·leccionables. A més, pot ser gaudit tant per jugadors ocasionals com per speedrunners, ja que ofereix una experiència relaxant i desafiadora al mateix temps.

L’edició física estarà disponible en dues versions: l’Edició Normal i l’Edició Col·leccionista. Aquesta última inclou el joc complet, una caixa col·leccionista, un llibre d’art, un CD amb la banda sonora, un clauer de Koa, un conjunt de postals i un PIN-chito.

Els fans ja poden reservar l’edició física a la Tesura Store, les principals botigues de videojocs i Amazon. El llançament oficial està programat per al 29 de setembre a PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch. El joc arribarà amb català/valencià com a llengua seleccionable.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.