Jocs en català Nintendo PlayStation

Koa and The Five Pirates of Mara anunciat en format físic

L’exitosa col·laboració entre l’estudi valencià Chibig, i les catalanes Talpa Games i Undercoders, continua expandint-se amb el proper llançament en format físic de Koa and the Five Pirates of Mara. Tesura Games ha anunciat que publicarà l’última aventura de Koa a Europa el 29 de setembre per a PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch.

Koa and the Five Pirates of Mara és un joc d’acció i plataformes en 3D que transporta els jugadors al món de Mara. En aquesta ocasió, Koa i Napopo s’enfronten als pirates, els quals han sembrat el caos en l’arxipèlag. Els jugadors hauran d’ajudar a Koa a superar els obstacles i derrotar els pirates malvats en una aventura plena de reptes.

El joc ofereix un ampli arxipèlag per descobrir, des de boniques platges fins a perillosos volcans, cada illa està plena de secrets i col·leccionables. A més, pot ser gaudit tant per jugadors ocasionals com per speedrunners, ja que ofereix una experiència relaxant i desafiadora al mateix temps.

L’edició física estarà disponible en dues versions: l’Edició Normal i l’Edició Col·leccionista. Aquesta última inclou el joc complet, una caixa col·leccionista, un llibre d’art, un CD amb la banda sonora, un clauer de Koa, un conjunt de postals i un PIN-chito.

Els fans ja poden reservar l’edició física a la Tesura Store, les principals botigues de videojocs i Amazon. El llançament oficial està programat per al 29 de setembre a PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch. El joc arribarà amb català/valencià com a llengua seleccionable.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content