Núvol Ordinador Xbox

Aquests són els jocs que abandonen Game Pass el juliol

A mesura que ens acostem al final de juny, és hora de donar una ullada als títols que deixaran Xbox Game Pass l’1 de juliol. Tot i que sempre és emocionant veure els nous jocs que s’afegeixen al servei, és igualment important fer seguiment dels que marxen. Això ens permet aprofitar al màxim aquests jocs abans que siguin eliminats de la biblioteca.

Jocs que deixaran Game Pass el mes que ve:

Matchpoint – Tennis Championships

Aquest joc de simulació de tenis ha estat un èxit entre els aficionats als esports, oferint una experiència realista i immersiva del tenis. Si encara no has tingut l’oportunitat de pujar a la pista, ara és el moment de fer-ho.

Empire of Sin

Empire of Sin és un joc d’estratègia ambientat al cor del despietat món criminal de Chicago durant la prohibició dels anys 1920. Si alguna vegada has volgut construir el teu propi imperi criminal, et queda un temps limitat per fer-ho a Game Pass.

Road 96

Road 96 ofereix una experiència narrativa única amb cada partida. Si encara no has fet el teu viatge, assegura’t de fer-ho abans que marxi de Game Pass.

OMORI

OMORI és un RPG únic que ha conquerit els jugadors amb el seu estil artístic distintiu i la seva narrativa emocional. Si encara no t’has submergit en el seu món surrealista, ara tens l’oportunitat.

DJMAX RESPECT V

Aquest joc de ritme ha estat un èxit entre els amants de la música, oferint una àmplia selecció de cançons i nivells de dificultat. Si ets fan dels jocs de ritme i encara no l’has provat, assegura’t de fer-ho abans que marxi del servei.

Olija

Conegut per la seva narrativa captivadora i les seves mecàniques úniques de llança, també deixarà la biblioteca de Game Pass. Si encara no t’has embarcat en aquesta aventura, encara tens temps.


Recorda que els membres de Xbox Game Pass poden obtenir un descompte d’almenys el 20% en aquests títols abans que siguin eliminats. Així que, si has gaudit d’algun d’aquests jocs i vols conservar-los permanentment a la teva biblioteca, ara és el moment de comprar-los.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.