Núvol Ordinador Xbox

Anunciats els últims jocs de Game Pass de juny

Xbox Game Pass està a punt d’ampliar la seva llibreria amb una àmplia gamma de jocs que s’acosten, incloent-hi títols populars i noves aventures.

Need for Speed Unbound

El 22 de juny, arribarà el Need for Speed Unbound, disponible per als membres del Game Pass Ultimate i de l’EA Play en la núvol, PC i Xbox Series X|S. Aquesta edició de la coneguda franquícia de carreres introdueix el Lakeshore Online, permetent als jugadors competir amb amics en emocionants competicions. A mesura que els jugadors esforcen a enganyar la policia i guanyar recompenses, podran desbloquejar milloraments poderosos, a més de tenir l’oportunitat de guanyar un impressionant Mercedes-Maybach S 680 del 2021.

The Bookwalker

Una altra incorporació intrigant al Game Pass és The Bookwalker, que estarà disponible en consoles i PC a partir del 22 de juny. Aquesta aventura narrativa posa als jugadors en la pell d’Etienne Quist, un escriptor convertit en lladre amb l’habilitat única d’entrar en els mons dels llibres. Mentre Quist emprèn una missió per recuperar les seves habilitats d’escriptura, els jugadors tindran l’oportunitat de robar objectes llegendaris de contes famosos, com el Martell de Thor i Excalibur.

Bramble: The Mountain King

El 27 de juny, Bramble: The Mountain King transportarà els jugadors a un món fosc i encantador inspirat en la mitologia nòrdica. Aquesta aventura tenebrosa segueix el protagonista en un perillós viatge per rescatar la seva germana, navegant per paisatges perillosos i enfrontant-se a criatures grotesques. Les imatges impressionants i la jugabilitat immersiva prometen una experiència fascinant.

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch

El mateix dia s’afegirà a la llista F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch, un joc aclamat que se centra en el combat i que està ambientat en un univers Dieselpunk. Els jugadors guiaran un conill valent en una aventura perfectament integrada, immergint-se en un món vibrant i participant en emocionants enfrontaments combatius.

Story of Seasons: Friends of Mineral Town

Per als amants de les simulacions de granja tranquil·les, Story of Seasons: Friends of Mineral Town ofereix una experiència encantadora. Amb el seu llançament previst per al 29 de juny a les consoles i PC, els jugadors heretaran la granja del seu difunt avi i hauran de treballar per restaurar-la a la seva glòria passada. Des de conrear els camps fins a cuidar del bestiar, aquest joc commovedor permet als jugadors crear la seva pròpia història agrícola en el pintoresc poble de Mineral Town.

Arcade Paradise

Arcade Paradise, que s’estrenarà el 3 de juliol, convida els jugadors a un viatge ple de nostàlgia per transformar una bugaderia familiar en un paradís de les arcades. Amb més de 35 màquines recreatives per triar, els jugadors poden esperar una aventura immersiva inspirada en els anys 90 on podran jugar, obtenir beneficis i construir el seu propi Arcade Paradise.

Sword and Fairy: Together Forever

Finalment, Sword and Fairy: Together Forever captivarà els jugadors amb la seva barreja de mitologia antiga i estètica asiàtica tradicional. Aquest joc que s’estrenarà el 5 de juliol posa els jugadors al comandament d’un grup divers de personatges de tres clans diferents. Cada personatge té personalitats, habilitats, punts forts i punts febles únics, assegurant una experiència de jugabilitat rica i captivadora.


Amb aquestes emocionants incorporacions a la llibreria de l’Xbox Game Pass, els jugadors poden esperar hores de jugabilitat immersiva en diferents gèneres. Ja sigui carreres de gran velocitat, narració immersiva, aventures captivadores o granja pacífica, l’Xbox Game Pass continua oferint una àmplia gamma d’experiències de joc per als seus subscriptors.