Nintendo PlayStation Xbox

Ratalaika Games anuncia Garlic

Ratalaika Games i Sylph estan a punt de llançar un nou joc de plataformes d’inspiració retro titulat Garlic el 7 de juliol. El joc estarà disponible en diverses plataformes, incloent-hi PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i Nintendo Switch. Desenvolupat per l’estudi independent francès Sylph, Garlic presenta als jugadors el valent protagonista vegetal anomenat Garlic, afectuosament conegut com a «Onion Boy Head», que emprèn una missió per ascendir a la torre sagrada i conèixer la Deessa Cibernètica.

Garlic ofereix una gran varietat de desafiaments. Amb 12 zones que contenen nou nivells cadascuna, a més d’un enfrontament especial amb un cap de nivell, els jugadors podran gaudir d’una aventura plena d’acció. El joc incorpora monedes d’All i diversos tipus d’enemics, així com ambients diversos en cada zona per mantenir els jugadors enganxats i entretinguts.

Cal destacar que Garlic es distingeix com un joc de plataformes de precisió que permet als jugadors realitzar un moviment de vuit direccions. A més, es pot fer un moviment per rebotar contra les plataformes. Tot i que aquest moviment permet als jugadors dur a terme maniobres emocionants, també comporta riscos, animant els jugadors a exercir cautela i pensament estratègic.

A més del joc principal, Garlic ofereix una selecció de minijocs perquè els jugadors els gaudeixin. A més, un mode «timerush» permet als jugadors repetir nivells i posar a prova les seves habilitats de velocitat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.