Nintendo PlayStation Xbox

Ratalaika Games anuncia Garlic

Ratalaika Games i Sylph estan a punt de llançar un nou joc de plataformes d’inspiració retro titulat Garlic el 7 de juliol. El joc estarà disponible en diverses plataformes, incloent-hi PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i Nintendo Switch. Desenvolupat per l’estudi independent francès Sylph, Garlic presenta als jugadors el valent protagonista vegetal anomenat Garlic, afectuosament conegut com a «Onion Boy Head», que emprèn una missió per ascendir a la torre sagrada i conèixer la Deessa Cibernètica.

Garlic ofereix una gran varietat de desafiaments. Amb 12 zones que contenen nou nivells cadascuna, a més d’un enfrontament especial amb un cap de nivell, els jugadors podran gaudir d’una aventura plena d’acció. El joc incorpora monedes d’All i diversos tipus d’enemics, així com ambients diversos en cada zona per mantenir els jugadors enganxats i entretinguts.

Cal destacar que Garlic es distingeix com un joc de plataformes de precisió que permet als jugadors realitzar un moviment de vuit direccions. A més, es pot fer un moviment per rebotar contra les plataformes. Tot i que aquest moviment permet als jugadors dur a terme maniobres emocionants, també comporta riscos, animant els jugadors a exercir cautela i pensament estratègic.

A més del joc principal, Garlic ofereix una selecció de minijocs perquè els jugadors els gaudeixin. A més, un mode «timerush» permet als jugadors repetir nivells i posar a prova les seves habilitats de velocitat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content