Núvol

GeForce NOW inclourà 20 jocs al llarg de juny

GeForce NOW té previst afegir 20 jocs nous a la seva biblioteca al juny, oferint als jugadors una àmplia varietat d’opcions per a l’estiu. Destacablement, títols de la popular sèrie Age of Empires s’introduiran a GeForce NOW, ampliant les ofertes de jocs d’estratègia en temps real. Les versions més recents d’aquesta franquícia a Steam, incloent-hi Age of Empires: Definitive Edition, Age of Empires II: Definitive Edition, Age of Empires III: Definitive Edition i Age of Empires IV: Anniversary Edition, estaran disponibles a la plataforma, permetent als jugadors gaudir de nou contingut i actualitzacions.

Els usuaris de GeForce NOW podran jugar aquests jocs en diversos dispositius com ara PC, Mac i Chromebooks, amb l’opció d’actualitzar-se a una subscripció Priority o Ultimate per obtenir funcionalitats millorades i sessions de joc prolongades. A més, el dispositiu portàtil de joc Logitech G Cloud, ara disponible a Europa, és compatible amb GeForce NOW i ofereix als jugadors la capacitat de reproduir la seva biblioteca de jocs de PC des del núvol en una pantalla tàctil Full HD de set polzades.

Més jocs a GeForce NOW

A més, System Shock, el reconegut joc de Nightdive Studios, ara està disponible a GeForce NOW. Aquest joc de tir en primera persona, rol i aventura acció convida els jugadors a navegar per Citadel Station i sobreviure. Altres llançaments destacats de jocs aquest mes inclouen:

 • Killer Frequency (Steam)
 • Amnesia: The Bunker (team)
 • Harmony: The Fall of Reverie (Steam)
 • Dordogne (Steam)
 • Aliens: Dark Descent (Steam)
 • Trepang2 (Steam)
 • Layers of Fear (Steam)
 • Park Beyond (Steam)
 • Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction (Steam)
 • Age of Empires: Definitive Edition (Steam)
 • Age of Empires II: Definitive Edition (Steam)
 • Age of Empires III: Definitive Edition (Steam)
 • Age of Empires IV: Anniversary Edition (Steam)
 • Derail Valley (Steam)
 • I Am Fish (Steam)
 • Golf Gang (Steam)
 • Contraband Police (Steam)
 • Bloons TD 6 (Steam)
 • Darkest Dungeon (Steam)
 • Darkest Dungeon II (Steam)