Ordinador

No Man’s Sky es llança a dispositius Mac

Després de set anys d’actualitzacions constants i desenvolupament impulsat per la comunitat, el reconegut joc d’exploració espacial d’un món obert, No Man’s Sky, arriba finalment als dispositius Mac. Aquest llançament ofereix un rendiment optimitzat i compatibilitat amb Apple Silicon i els Mac amb processador Intel i5.

No Man’s Sky per a Mac no només permet als jugadors endinsar-se en l’immens univers del joc, sinó que també permet la funcionalitat de joc creuat. Ara, els usuaris de Mac poden explorar els planetes del joc, descobrir formes de vida alienígenes, construir bases, comercialitzar recursos i embarcar-se en aventures espacials al costat de jugadors de PC i altres plataformes.

Un dels avenços destacats del llançament de No Man’s Sky per a Mac és la integració de la funcionalitat de guardat creuat entre PC i Mac. Això significa que els jugadors existents que han gaudit del joc al seu PC ara poden continuar les seves aventures sense problemes en els seus dispositius Mac.

Per millorar l’experiència de joc dels usuaris de Mac, el joc aprofita al màxim l’SSD intern del Mac, el que es tradueix en temps de càrrega ràpids. A més, els jugadors de Mac poden gaudir de millors gràfics gràcies a l’escalat MetalFX.

Per a aquells que estan ansiosos per emprendre els seus viatges intergalàctics, No Man’s Sky per a Mac ja està disponible per a la descàrrega a través de Steam. Els propietaris existents del joc a PC poden gaudir de la versió per a Mac de forma gratuïta. Tanmateix, els usuaris de Mac que prefereixin obtenir el joc a través de l’App Store, ho podran fer molt aviat

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.