Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Resol l’enigma més gran del món dels esperits amb Ghost Trick: Phantom Detective

Capcom ha llançat la versió remasteritzada de l’aventura clàssica de trencaclosques i misteri, Ghost Trick: Phantom Detective, convidant tant a nous jugadors com a detectius veterans a endinsar-se en els misteris del món dels esperits. Disponible ara a PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch i PC a través de Steam, aquesta reedició arriba 13 anys després del llançament original.

Ghost Trick: Phantom Detective segueix la història de Sissel, un carismàtic esperit en una missió per desxifrar els secrets que envolten el seu propi assassinat. Els jugadors s’embarcaran en un viatge a través del renovat món dels esperits, emprant els poders dels difunts en una història lligada a la vida, la mort i els records oblidats. Les noves habilitats descobertes per Sissel li permeten viatjar uns minuts enrere en el temps, posseir i manipular objectes per canviar el destí dels vius mentre descobreix la veritat darrere de la seva pròpia mort.

Aquest versió de Ghost Trick: Phantom Detective presenta diverses noves característiques, incloent-hi gràfics d’alta resolució. Els jugadors també podran gaudir de nous reptes, trofeus i millores en la pantalla del menú i les característiques del sistema, com ara ajustos de so fàcils d’utilitzar i opcions d’avanç automàtic. Aquesta versió del joc inclou fins i tot noves pistes musicals arranjades i contingut extra exclusiu, com ara il·lustracions conceptuals inèdites.