Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Resol l’enigma més gran del món dels esperits amb Ghost Trick: Phantom Detective

Capcom ha llançat la versió remasteritzada de l’aventura clàssica de trencaclosques i misteri, Ghost Trick: Phantom Detective, convidant tant a nous jugadors com a detectius veterans a endinsar-se en els misteris del món dels esperits. Disponible ara a PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch i PC a través de Steam, aquesta reedició arriba 13 anys després del llançament original.

Ghost Trick: Phantom Detective segueix la història de Sissel, un carismàtic esperit en una missió per desxifrar els secrets que envolten el seu propi assassinat. Els jugadors s’embarcaran en un viatge a través del renovat món dels esperits, emprant els poders dels difunts en una història lligada a la vida, la mort i els records oblidats. Les noves habilitats descobertes per Sissel li permeten viatjar uns minuts enrere en el temps, posseir i manipular objectes per canviar el destí dels vius mentre descobreix la veritat darrere de la seva pròpia mort.

Aquest versió de Ghost Trick: Phantom Detective presenta diverses noves característiques, incloent-hi gràfics d’alta resolució. Els jugadors també podran gaudir de nous reptes, trofeus i millores en la pantalla del menú i les característiques del sistema, com ara ajustos de so fàcils d’utilitzar i opcions d’avanç automàtic. Aquesta versió del joc inclou fins i tot noves pistes musicals arranjades i contingut extra exclusiu, com ara il·lustracions conceptuals inèdites.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content