Ordinador Xbox

Magical Delicacy mostra la seva jugabilitat de cuina

Magical Delicacy mostra la seva jugabilitat de cuina

Magical Delicacy, un joc de cuina i aventura amb elements Metroidvania, ha revelat la seva jugabilitat a través d’un nou tràiler. El vídeo presentat durant l’esdeveniment Wholesome Direct 2023, ofereix una visió de les mecàniques de cuina úniques del joc.

Desenvolupat per sKaule, Magical Delicacy porta els jugadors en un viatge fascinant mentre assumeixen el paper de Flora, una jove que aspira a ser bruixa i obre una botiga en un animat poble portuari situat en un penya-segat. Amb una cuina personalitzada a la seva disposició, els jugadors prepararan àpats i pocions seleccionant curosament els ingredients adequats per satisfer les peticions dels clients. El joc també inclou elements de plataformes casuals que permeten als jugadors explorar el poble, interactuar amb els residents, lliurar delicioses delícies, descobrir secrets amagats, trobar nous mètodes de travessia i conèixer el món encantador de la màgia.

A Magical Delicacy, els jugadors experimentaran un sistema d’ingredients basat en atributs que permet la llibertat creativa alhora que presenta desafiaments perplexos. Cada ingredient utilitzat en la cuina té propietats distintes que influeixen en factors com el sabor i la mida de les porcions. Com a protagonista, Flora, els jugadors hauran de complir requisits específics indicats en les comandes rebudes dels amics i clients de Flora, exigint una planificació culinària i presa de decisions estratègiques.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.