PlayStation Xbox

Goodbye World arribarà el 30 de juny a Xbox i PlayStation

PM Studios i Isolation Studio han anunciat que el seu popular joc indie, Goodbye World, estarà disponible aviat a les consoles Xbox i PlayStation. Prèviament exclusiu de Steam i Nintendo Switch, aquest llançament tan esperat permetrà als jugadors de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X/S gaudir d’aquesta proposta independent.

Programat per al llançament el 30 de juny, Goodbye World ha aconseguit una base de fans devota des del seu llançament inicial. Per satisfer encara més la seva comunitat, s’ha posat a disposició dels jugadors una edició física exclusiva del joc per a PlayStation i Switch. Els jugadors interessats a adquirir aquesta edició especial poden visitar el lloc web de VGP per a més detalls i per fer les seves comandes.

Goodbye World s’endinsa en les realitats que enfronten dos amics mentre naveguen pel món del desenvolupament de jocs indie. Els jugadors assumeixen els rols de Kanii, programador de jocs, i Kumade, artista gràfic, que es van conèixer a la universitat i s’esforcen per crear un producte comercialment exitós. No obstant això, el seu viatge està ple de reptes, el que els porta a treballar a temps parcial per arribar a final de mes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.