Nintendo

Parla amb estranys a Talk to Strangers

QUByte Interactive i Post Mortem Pixels han anunciat que el joc de supervivència Talk to Strangers estarà disponible per a Nintendo Switch el 8 de juny. A Talk to Strangers, els jugadors naveguen per la vida quotidiana establint converses de casa en casa amb una àmplia gamma de persones, des dels estranys fins als rutinaris, mentre intenten vendre productes. No obstant això, els jugadors han de tenir precaució, ja que les aparences poden ser enganyoses en aquest veïnat peculiar.

Els jugadors treballaran per a Sunny Morning i se centraran a vendre diversos tipus de productes sense haver-se de preocupar pels detalls. Les habilitats de persuasió tenen un paper crucial, ja que cada pas de la conversa pot afectar la ira, la depressió i, en última instància, les vendes. La gestió efectiva del temps i dels diners també és clau, ja que els jugadors han de triar a quines cases visitar en diferents moments del dia, tenint en compte que l’estat d’ànim dels possibles compradors varia. Trobar l’equilibri entre els costos diaris del motel i els objectes que ajuden a fer front a la ira i la depressió afegirà una altra capa de presa de decisions estratègiques.

Les característiques clau de Talk to Strangers inclouen la disponibilitat de 36 finals diferents, un estil artístic atractiu i coherent, una gran quantitat de diàlegs hilarants per entretenir-se i una banda sonora immersiva que complementa perfectament l’experiència de joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.