Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Anunciat Headbangers Rhythm Royale, un joc de ritme multijugador

Team17 Digital i Glee-Cheese han revelat el seu últim joc, Headbangers Rhythm Royale, un títol «battle royale» basat en el ritme. El joc, presentat durant el Future Games Show, estarà disponible en diverses plataformes, incloent-hi PC, Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One i Microsoft Store.

A Headbangers Rhythm Royale, els jugadors competiran contra 29 altres coloms en quatre rondes intenses, posant a prova la seva memòria, ritme, reflexos i habilitats de rap. El joc inclou multijugador amb suport per jugar entre plataformes, permetent als jugadors unir-se a la diversió independentment de la seva plataforma.

Els participants poden recollir molles de pa durant les rondes per desbloquejar una àmplia gamma d’aparences, personalitzacions i provocacions. Headbangers Rhythm Royale ofereix 23 minijocs únics, cadascun amb el seu toc musical particular. Les puntuacions del joc, creades per l’equip de Glee-Cheese, proporcionen una banda sonora musical contínua per a la festa plena de coloms.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.