Ordinador PlayStation Xbox

Shadow Gambit: The Cursed Crew anuncia data de llançament amb una demo

Shadow Gambit: The Cursed Crew, un esperat videojoc temàtic de pirates, ha revelat recentment la seva data de llançament en un nou i captivador tràiler. El tràiler, presentat durant l’Espectacle de Jocs per a PC, ofereix als espectadors una gran quantitat de material de joc fresc, presenta l’antagonista principal del joc i proporciona una visió preliminar de les noves illes del Carib misteriós. Afegint emoció, el tràiler inclou una animada cançó de pirates compost per Filippo Beck Peccoz.

Marqueu el vostre calendari, ja que el joc arribarà a les costes digitals el 17 d’agost de 2023. Els jugadors podran embarcar-se en les seves aventures de pirateria a través de PC mitjançant plataformes com Steam i Epic Games Store, així com a les consoles PlayStation 5 i Xbox Series.

A més de la revelació de la data de llançament, els desenvolupadors ofereixen als aficionats l’oportunitat d’experimentar una mostra de Shadow Gambit: The Cursed Crew abans del seu llançament oficial. Una demo gratuïta del joc serà jugable durant el proper Steam Next Fest, que se celebrarà del 19 al 26 de juny. Aquesta oportunitat exclusiva ofereix als jugadors aproximadament 2-4 hores de joc, depenent del seu coneixement del gènere i l’estil de joc preferit. La demo inclou diverses missions en dues illes i visites al vaixell fantasma, el Red Marley, que actua com a centre central entre les missions.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.