Ordinador

KOG Games anuncia la beta de Return Alive

Return Alive beta

KOG Games ha anunciat les dates de la prova beta per a Return Alive, el seu proper joc multijugador de supervivència ambientat en un món postapocalíptic.

La prova beta es durà a terme del 29 de juny al 7 de juliol, i els jugadors tindran l’oportunitat de participar en combats, recopilar recursos i interactuar amb altres jugadors en un entorn de món obert. Return Alive inclou elements PvP i PvE, tenint com a objectiu principal escapar del camp de batalla amb recompenses. Els jugadors podran triar entre tres personatges mercenaris únics, cadascun amb les seves habilitats pròpies, i hi haurà dos modes de joc disponibles per a prova durant la beta.

Aquelles persones interessades en Return Alive, poden afegir el joc a la seva llista de desitjos a la pàgina de Steam i sol·licitar l’accés per a registrar-se a la prova beta a partir del 8 de juny.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content