Ordinador

Humble Bundle llança el paquet «Pixel Pride» amb jocs LGBTQ+

Humble Bundle, la popular plataforma de distribució digital de videojocs, ha llançat un nou paquet anomenat «Pixel Pride». Amb un preu inferior a 12 euros, aquesta col·lecció presenta una àmplia gamma de jocs amb personatges i temàtiques LGBTQ+, així com jocs desenvolupats per creadors LGBTQ+. A més, una part dels ingressos obtinguts amb el paquet anirà destinada a recolzar The Trevor Project, una organització líder en la prestació de serveis d’intervenció en crisis i prevenció del suïcidi per a joves LGBTQ+.

El paquet inclou una selecció de títols inclusius que cobreixen diversos gèneres. Els jugadors poden unir-se a Madeline en la seva desafiadora ascensió per una muntanya perillosa en la plataforma aclamada per la crítica, Celeste. També poden participar en aventures de recerca de tresors en masmorres mentre estableixen relacions amb les seves armes en el simulador de relacions, Boyfriend Dungeon. Un altre títol destacat és Growing Up, un viatge cap a l’edat adulta que porta als jugadors des de la primera infància fins a l’edat adulta.

El paquet també ofereix altres jocs captivadors, com ara Super Lesbian Animal RPG, Later Alligator, BAD END THEATER i Get In The Car, Loser!. Cada joc mostra representació LGBTQ+ i explora temes que ressonen amb la comunitat.

En comprar el paquet, els jugadors no només obtenen accés a una àmplia varietat de títols entretinguts, sinó que també contribueixen a la missió de The Trevor Project de recolzar els joves LGBTQ+ en crisis. Humble Bundle és conegut des de fa temps pel seu compromís amb causes solidàries, permetent als jugadors donar suport a diverses organitzacions mitjançant les seves compres.

El paquet «Pixel Pride» està disponible per un temps limitat. Aquelles persones que vulguin, poden donar 6.54 euros per tal d’aconseguir Celeste, Later Alligator, BAD END THEATHER i Get In The Car, Loser!.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.