Ressenyes

Ressenya – Landlord’s Super

Landlord’s Super, desenvolupat per Minskworks i publicat per Yogscast Games, és un joc pràcticament únic de simulació de construcció i gestió que trasllada els jugadors a la campanya britànica durant la dècada de 1980. Amb la seva jugabilitat captivadora, visuals encantadors i atmosfera immersiva, Landlord’s Super ofereix una perspectiva refrescant del gènere de simulació.

De què tracta el joc

Bàsicament, Landlord’s Super posa als jugadors en la pell d’un propietari que ha de reconstruir i gestionar propietats en una petita població rural. El joc ofereix un sistema de construcció profund i gratificant, que permet als jugadors reunir materials, planificar els seus projectes i construir físicament estructures des de zero. Convé destacar que la mecànica del joc és intuïtiva i satisfactòria, fet que fa que el procés de construcció sigui a la vegada un repte i un plaer.

L’aspecte de gestió del joc també és interessant, ja que els jugadors han de gestionar les seves finances, mantenir les seves propietats i mantenir els seus inquilins contents. Això afegix una capa estratègica a la jugabilitat, ja que els jugadors han de prendre decisions difícils i prioritzar els seus recursos per assegurar l’èxit de les seves propietats.

La Gran Bretanya dels anys 80

Encara que Landlord’s Super se centra principalment en la jugabilitat, presenta una trama lleugera que afegeix profunditat i context a les accions del jugador. La història del joc gira entorn de les dificultats econòmiques dels anys 80, amb els jugadors treballant per revitalitzar la seva comunitat i proporcionar habitatges assequibles als seus habitants.

El joc també presenta un repartiment de personatges estrambòtics i memorables, cadascun amb les seves pròpies personalitats i històries. A més, la interacció amb aquests personatges afegeix un toc de carisma i humor al joc, fent que el món semblin més viu.

Un petit món per explorar

Landlord’s Super presumeix d’un estil artístic «lowpoly», que captura perfectament l’essència la Gran Bretanya dels anys 80. Igualment, els entorns del joc estan ricament detallats, amb camps verds exuberants, carrers de viles pintoresques i edificis rústics que provoquen una sensació de nostàlgia i calidesa. De certa manera, pot arribar a recordar als escenaris de títols com ara, per exemple, Postal 2.

Per altra banda, l’atmosfera del joc s’accentua amb el seu disseny de so, que inclou sons ambientals com el cant dels ocells, el trànsit llunyà i el ronc de l’equip de construcció. Així doncs, aquesta atenció als detalls crea una experiència realment immersiva, permetent als jugadors perdre’s en el món de Landlord’s Super, tot i la seva presentació més ben retro.

Gestió durant hores

Landlord’s Super ofereix un alt grau de rejugabilitat, ja que cada partida presenta nous reptes i oportunitats per als jugadors a explorar. La naturalesa oberta del joc permet als jugadors abordar els seus projectes de diverses maneres, fomentant l’experimentació i la creativitat. A més, les mecàniques de gestió del joc asseguren que les partides mai siguin exactament iguals. Ja que els jugadors han d’adaptar-se a les necessitats dels seus inquilins i l’economia local.

Conclusió

En conclusió, Landlord’s Super és un títol de simulació i gestió que ofereix una perspectiva refrescant del gènere. Així doncs, amb les seves mecàniques de jugabilitat, presentació encantadora i atmosfera immersiva, el joc proporciona una experiència agradable.

Landlord’s Super

Landlord’s Super és un joc de construcció i gestió en què els jugadors reconstrueixen propietats en una població rural. Amb mecàniques intuïtives i una trama ambientada a la Gran Bretanya dels anys 80, ofereix hores de diversió gestionant finances i mantenint inquilins els contents.

Nou Joc

Jugabilitat
Presentació
Entreteniment
Valor

Resum

Landlord’s Super és un joc de construcció i gestió en què els jugadors reconstrueixen propietats en una població rural. Amb mecàniques intuïtives i una trama ambientada a la Gran Bretanya dels anys 80, ofereix hores de diversió gestionant finances i mantenint inquilins els contents.

3.8

Versió analitzada: Nintendo Switch

Còpia del joc proporcionada per Yogscast Games

Nou Joc

About Author

També et pot interessar

Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per