Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Warner Bros. Games mostra el primer tràiler de Mortal Kombat 1

Warner Bros. Games ha publicat el primer tràiler de jugabilitat de Mortal Kombat 1, la tan esperada última entrega de la popular sèrie de videojocs de NetherRealm Studios. El tràiler ofereix una visió de la jugabilitat plena d’acció del joc, presentant el sistema de Kameo Fighter i destacant diversos personatges i elements de la història.

El tràiler ofereix una mirada més detallada als llegendaris lluitadors de Mortal Kombat 1, revelant informació sobre els seus antecedents i insinuant la trama del joc. Liu Kang lidera la creació d’una Nova Era per establir la pau, mentre que Mileena, germana bessona de Kitana i heretera legítima del tron d’Outworld, lluita contra una malaltia mortal. Els guerrers de Lin Kuei, Scorpion i Sub-Zero, lluiten per determinar el futur del seu clan, i els campions d’Earthrealm, Raiden i Kung Lao lluiten per la família i l’honor. En canvi, les prioritats de Johnny Cage resideixen en mantenir la seva popularitat entre els fans, lluitant per la seva pròpia vanitat. A més, la llista principal de personatges inclou Kenshi Takahashi, que es posa en marxa en una missió per recuperar l’espasa venerada, Sento, i restaurar el nom de la seva família.

El tràiler també introdueix el concepte de Kameo Fighters, amb personatges icònics com Scorpion, Sub-Zero, Sonya Blade, Kano, Goro, Kung Lao, Stryker i Jackson “Jax” Briggs. Cada Kameo Fighter representa una versió clàssica del personatge de la rica història de Mortal Kombat que abasta més de 30 anys. Aquests lluitadors mostren moviments ofensius i de suport, incloent-hi atacs devastadors.

Mortal Kombat 1 té previst el seu llançament el 19 de setembre per a PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch i PC (Steam i Epic Games Store). Aquells que reservin Mortal Kombat 1 rebran Shang Tsung com a personatge jugable en el joc. A més, els jugadors que reservin el joc per a PlayStation 5 o Xbox Series X|S tindran accés a la Beta de reserva de Mortal Kombat 1, que estarà disponible l’agost.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.