Ordinador PlayStation Xbox

Els creadors de Life is Strange anuncien Jusant

El desenvolupador i editor de videojocs independent francès, DON’T NOD, ha anunciat el seu últim joc, Jusant, un joc d’escalada i trencaclosques que es llançarà a la tardor de 2023 per a PC, Xbox Series X|S i PlayStation 5. El joc també estarà disponible per als subscriptors del Xbox Game Pass en el moment del llançament.

Actualment, es pot jugar a una demo pública de Jusant a través de Steam, permetent als jugadors provar l’experiència d’escalada abans del llançament complet.

Detalls de Jusant

A Jusant, els jugadors s’embarcaran en un viatge meditatiu per arribar a la cim d’una estructura imponent, desvetllant pistes deixades per una civilització passada. El joc ofereix una combinació única d’acció i resolució de trencaclosques, que requereix que els jugadors dominin les eines d’escalada i gestionin la seva resistència per progressar. Diferents camins i rutes desafiaran els jugadors a explorar i utilitzar les seves eines de manera efectiva. Cada camí conté restes i indicis de la història dels antics habitants de la torre.

La banda sonora atmosfèrica del joc contribueix a l’experiència immersiva, creant una atmosfera tranquil·la mentre els jugadors travessen entorns diversos. Jusant ofereix diversos biomes, cadascun amb la seva pròpia flora i fauna distintives. Durant l’escalada, els jugadors estaran acompanyats per un company misteriós anomenat The Ballast. Aquesta criatura aquàtica guiarà l’escalador, despertant la natura en el seu camí i revelant camins amagats i pistes sobre el passat enigmàtic de la torre.

Oskar Guilbert, CEO de DON’T NOD, ha expressat la seva emoció pel llançament imminent afirmant: “Estem molt satisfets d’anunciar el nostre últim joc que s’estrenarà a la tardor de 2023, Jusant, a l’Exposició de Jocs de Xbox. És una perspectiva única de l’escalada que esperem que tota mena de jugadors puguin gaudir, amb una atmosfera calmada i pacífica. Amb Harmony: The Fall of Reverie, Banishers: Ghosts of New Eden i ara Jusant, el 2023 s’està convertint en un dels anys més emocionants de DON’T NOD fins ara”.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content