Ordinador PlayStation Xbox

Els creadors de Life is Strange anuncien Jusant

El desenvolupador i editor de videojocs independent francès, DON’T NOD, ha anunciat el seu últim joc, Jusant, un joc d’escalada i trencaclosques que es llançarà a la tardor de 2023 per a PC, Xbox Series X|S i PlayStation 5. El joc també estarà disponible per als subscriptors del Xbox Game Pass en el moment del llançament.

Actualment, es pot jugar a una demo pública de Jusant a través de Steam, permetent als jugadors provar l’experiència d’escalada abans del llançament complet.

Detalls de Jusant

A Jusant, els jugadors s’embarcaran en un viatge meditatiu per arribar a la cim d’una estructura imponent, desvetllant pistes deixades per una civilització passada. El joc ofereix una combinació única d’acció i resolució de trencaclosques, que requereix que els jugadors dominin les eines d’escalada i gestionin la seva resistència per progressar. Diferents camins i rutes desafiaran els jugadors a explorar i utilitzar les seves eines de manera efectiva. Cada camí conté restes i indicis de la història dels antics habitants de la torre.

La banda sonora atmosfèrica del joc contribueix a l’experiència immersiva, creant una atmosfera tranquil·la mentre els jugadors travessen entorns diversos. Jusant ofereix diversos biomes, cadascun amb la seva pròpia flora i fauna distintives. Durant l’escalada, els jugadors estaran acompanyats per un company misteriós anomenat The Ballast. Aquesta criatura aquàtica guiarà l’escalador, despertant la natura en el seu camí i revelant camins amagats i pistes sobre el passat enigmàtic de la torre.

Oskar Guilbert, CEO de DON’T NOD, ha expressat la seva emoció pel llançament imminent afirmant: “Estem molt satisfets d’anunciar el nostre últim joc que s’estrenarà a la tardor de 2023, Jusant, a l’Exposició de Jocs de Xbox. És una perspectiva única de l’escalada que esperem que tota mena de jugadors puguin gaudir, amb una atmosfera calmada i pacífica. Amb Harmony: The Fall of Reverie, Banishers: Ghosts of New Eden i ara Jusant, el 2023 s’està convertint en un dels anys més emocionants de DON’T NOD fins ara”.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.