Nintendo Ordinador PlayStation

PQube publicarà una novel·la visual de KONOSUBA

PQube i MAGES han anunciat KONOSUBA – God’s Blessing On This Wonderful World! Love For These Clothes Of Desire!. La novel·la visual de comèdia isekai estarà disponible a Steam, PlayStation 4 i Nintendo Switch, oferint als fans l’oportunitat de seguir les aventures còmiques de Kazuma, un aventurer reencarnat, juntament amb els membres del seu grup.

En aquesta novel·la visual, els jugadors podran trobar-se amb els seus personatges preferits de KONOSUBA – God’s Blessing On This Wonderful World! mentre experimenten una volta de rosca única. El joc combina elements de comèdia, selecció de waifus, mecàniques de vestir i gestió de recursos, creant una aventura vibrant i entretinguda per als jugadors.

Els jugadors tindran l’oportunitat de construir relacions amb fins a set heroïnes i moldre la història a través de les seves eleccions. La gestió d’un planificador setmanal per a cada personatge basat en les seves habilitats serà crucial per guanyar fons i recursos necessaris per crear nous vestits. Els vestits místics tindran un paper significatiu en el joc, ja que en portar-los despertaran desitjos intensos que s’hauran de satisfer per trencar la maledicció i completar la missió.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.