Núvol PlayStation

PlayStation anuncia el catàleg de juny entre altres novetats

Sony commemora el primer aniversari dels seus nous plans de PlayStation Plus aquest juny, oferint una sèrie de beneficis i activitats per als jugadors de tot el món. Des de la introducció dels nous plans, els jugadors han expressat el seu afecte pels títols que s’ofereixen mensualment. Per mostrar gratitud i millorar el valor de PlayStation Plus, Sony ha planejat deu dies d’activitats per a la comunitat de PlayStation.

Un anunci important per als membres Premium de PlayStation Plus és la prova de l’streaming en el núvol dels jocs de PS5 compatibles. Aquesta funció permetrà als membres Premium accedir i jugar fàcilment als títols de PS5 del catàleg de jocs de PlayStation Plus i les proves de jocs, així com als títols digitals de PS5 que posseeixin, sense necessitat de descarregar-los als seus consols PS5. Sony té la intenció d’ampliar les capacitats de streaming en el núvol per incloure més títols de PS5, a més de la biblioteca existent de títols de PS3, PS4 i clàssics disponibles per als membres Premium. Es compartiran més detalls, incloent-hi el calendari de llançament, en un futur pròxim.

El catàleg de jocs de PlayStation Plus per al mes de juny inclou:

● Far Cry 6 (PS4/PS5) 

● Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge (PS4/PS5) 

● Rogue Legacy 2 (PS4/PS5) 

● Inscryption (PS4/PS5) 

● Soulstice (PS5) 

● Tacoma (PS4) 

● Deus Ex: Mankind Divided (PS4)

● Killing Floor 2 (PS4) 

Des del 20 fins al 30 de juny, els membres de PlayStation Plus i els no membres podran participar en diverses activitats. Tots els membres rebran un codi de descompte per a obtenir avatars personalitzats que representen els títols populars oferts a través de PlayStation Plus. També es podrà descarregar una il·lustració gratuïta de fons de pantalla per a ordinadors de sobretaula i dispositius mòbils durant aquest període.

PlayStation Stars

Com a part de la celebració, hi haurà tres anells digitals col·leccionables exclusius disponibles mitjançant diferents campanyes. Els membres de PlayStation Plus Extra, Premium i Deluxe podran participar en la campanya de «Catàleg de Jocs», la qual consisteix a jugar a determinats títols del catàleg per desbloquejar l’anell digital col·leccionable. Els membres de PlayStation Plus Premium i Deluxe podran participar en la campanya «Catàleg Clàssic», en la qual hauran de jugar a jocs específics basant-se en pistes proporcionades. La campanya «Proves de Joc» convida els membres Premium i Deluxe a jugar a les proves de joc destacades per a aconseguir l’anell digital col·leccionable.

Sorteig

A més, els membres que no siguin de PlayStation Plus podran participar en una campanya per guanyar una consola PS5 i el casc PS VR2 amb el controlador PS VR2 Sense. Els participants hauran de respondre cinc preguntes sobre el servei al lloc oficial entre el 20 i el 30 de juny per tenir l’oportunitat de guanyar.

Cap de setmana gratuït

Addicionalment, es durà a terme un cap de setmana de multijugador en línia gratuït des del 24 al 26 de juny. Durant aquest període, els jugadors podran gaudir del multijugador en línia sense necessitat d’una subscripció a PlayStation Plus.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.